Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Reunió amb els clubs pel futur del vòlei masculí

Reunió amb els clubs pel futur del vòlei masculí
17/05/2014


El passat dimecres va tenir lloc a la seu central de la Federació Catalana de Voleibol una reunió amb els clubs catalans que treballen o volen començar a treballar en la branca masculina.

La iniciativa de la FCVB va comptar amb una nombrosa presència de representants de clubs, comptant amb representants de clubs desplaçats des de Girona i Tarragona. Es va dur a terme una interessant reunió en la que van sorgir propostes de treball conjunt entre FCVb i clubs per tal de motivar i incidir directament en la captació de nois des de les categories de formació, així com treballar l’evolució dels mateixos a les diferents categories del voleibol estatal.

Entre les interessants iniciatives plantejades per part dels mateixos clubs i des de la pròpia federació per tal de captar nois per a practicar el nostre esport, destaca la creació d’un pla de tecnificació específic de voleibol masculí, així com el foment de la marca “Voleibol masculí” adreçada a les escoles per fomentar que la creació d’equips neixi des del propi centre educatiu.

La presidenta de la FCVb, Maribel Zamora, va insistir en la necessitat de que, des de la pròpia federació es comencin a invertir recursos específics per la branca masculina, destacant que aquesta seria la primera reunió de les diferents que es duran a terme per buscar solucions, convidant als clubs a dissenyar el seu model de club en base als seus objectius propis, per tal de que la FCVb pugui personalitzar les ajudes a cadascun dels projectes dels diferents clubs.
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material