Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


La CTARJ, molt activa en la formació continua dels àrbitres catalans

La CTARJ, molt activa en la formació continua dels àrbitres catalans
10/02/2014


La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc de la Federació Catalana de Voleibol segueix amb el seu impuls de formar contínuament els àrbitres del col·legi català amb el pla de formació continua del Col·legi Català d’Arbitratge instaurat ja la temporada passada  i que tant bons resultats ha obtingut.

Per aquesta temporada 2013/14 la CTARJ ha convocat sis clínics de formació dirigida als àrbitres, portant-se a terme al llarg d’aquesta campanya un clínic a cadascuna de les províncies catalanes, el d’inici de temporada que va coincidir amb la tradicional reunió d’inici de temporada per part dels àrbitres catalans, i el clínic que es va dur a terme al Nadal en la sala cedida pel Club Voleibol Esplugues en les dates del seu Torneig de Nadal.

La temàtica dels clínic a les quatre províncies es molt semblant, mentre que en els clínics d’inici de temporada i de Nadal la temàtica va ser diferent. En la reunió d’inici de temporada celebrada al Casal Can Travi de Barcelona a principis de setembre, on el president de la CTARJ, David Fernández va fer balanç de la temporada passada, es varen passar a explicar els canvis en el Reglament pel període que tot just va començar a inicis d’aquesta temporada i s’aplicarà fins el 2016, a càrrec de Joaquim Ventura, així com una ponència a mans de Xavier Villagrasa, sobre el joc per sota de la xarxa.

Pel que fa al clínic celebrat al Nadal, el segon més nombrós dels celebrats fins ara després del d’inici de temporada, el tema a tractar va ser el de ‘sancions i responsabilitats arbitrals en un partit’ amb una gran acollida per part dels assistents en aquest com en la resta de clínics, fent del col·lectiu arbitral català un dels més interessats en la seva formació diària.
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material