Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


En marxa la 7ª edició del Premi Dona i Esport

En marxa la 7ª edició del Premi Dona i Esport
02/12/2013


El setè Premi Dona i Esport es un certamen que té com a objectiu fer visible el paper i la incidència de les dones en l'esport tot posant en valor les trajectòries de dones esportistes o promotores de l'esport i l'esforç d'aquelles entitats que hagin donat rellevància a la presència femenina en l'esport. Uns premis Dona i Esport on la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol hi té presència amb la presidenta de l’ens federatiu català, Maribel Zamora, entre el jurat dels premis.

Les candidaturesal premi es podran formalitzar a través del correu electrònic promocioesportiva2@bcn.cat fins el 31 de desembre.

La novetat d'enguany és la creació d’una nova categoria: el Premi al Club Esportiu. La seva finalitat és guardonar a un club que hagi destacat en la seva trajectòria de promoció de l'esport femení o hagi aconseguit una fita esportiva, o bé s'hagi caracteritzat per fomentar la participació i presència de les dones en tots els àmbits d'actuació, tot impulsant el principi d'igualtat.

Com en les anteriors edicions, el certamen també inclou el "Premi Mireia Tapiador a la Promoció de l'Esport", destinat a les dones que hagin destacat en la seva tasca de difusió i promoció de l'esport; el "Premi a la Dona Esportista", per aquelles dones que hagin destacat en la seva trajectòria esportiva en competició o hagin aconseguit alguna fita esportiva; el "Premi al Mitjà de Comunicació", que reconeix les persones o mitjans que hagin destacat per la tasca de promoció i difusió de fets, activitats i èxits relacionats amb les dones i l'esport.

Els premis inclouen el nom de Mireia Tapiador com un homenatge a la gimnasta, investigadora i docent Mireia Tapiador, que va morir en accident de trànsit l'any 2005. Des de la primera edició dels premis, l'any 2007, els guardons recorden aquesta destacada personalitat del món de l'esport femení.
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material