Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Eduvolei es presenta amb missatge

Eduvolei es presenta amb missatge
26/11/2013


Els 15 equips d'Eduvólei es van presentar davant la seva afició el passat diumenge 24 al Pavelló Municipal de L'Ametlla del Vallès. 150 jugadors i prop de 400 familiars van celebrar una festa amb missatge: tots junts som Eduvólei.

Per rebre la gentada, els equips veterans mixt i sènior mixt van disputar els seus partits davant l'afició. Acabats els encontres, l'alcalde de L'Ametlla del Vallès, Andreu González, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, van fer els seus respectius parlaments. González va recolzar el projecte educatiu d'Eduvólei i va remarcar el creixement amb la base: 40 jugadors en edat de primària entre les escoles dels diversos municipis on Eduvólei és present. Maribel Zamora va destacar el creixement del vòlei català durant les darreres temporades i va felicitar l'entitat per participar en aquest creixement i, sobretot, en la promoció del vòlei masculí de base amb tota la branca sencera en competició federada. A més, Zamora va oferir un missatge important a jugadors i família: els jugadors han de gaudir del vòlei i aquest gaudi sempre és més fàcil amb el suport de la família des de casa.

Carlos Orgaz, president de l'entitat, va agrair els assistents la seva presència i els va presentar els objectius de cara a la temporada 2013-14 que inclouen l'ampliació del projecte “Eduvólei fomentant l'esforç” amb noves activitats i més equips partícips, així com una forta aposta per a la promoció del vòlei a Bigues i Cardedeu.

La presentació va seguir amb la desfilada dels equips, des dels més petits fins als més grans, fins arribar a les sèniors del club.

La vetllada va seguir amb el muntatge d'un trencaclosques, composat per peces que simbolitzen cada equip. Alguns capitans i entrenadors van trigar uns minuts a copsar que faltava una peça important: la peça de la família. Sense les famílies, Eduvólei no té sentit, ja que l’objectiu del club vallesà d'educació a través del vòlei ha de ser fruit d'una estreta col·laboració entre família, entrenadors i àrea educativa.

Acabat el trencaclosques, la coordinadora d'Eduvólei, Maria Garí, va convidar tots els aficionats a baixar a la pista. Així va ser, com la graderia va quedar buida per omplir la pista, on es va celebrar una petita “masterclass” d'animació, tot cantant els himnes i càntics d'Eduvólei que els acompanyaran tota la temporada i aixecaran els ànims dels jugadors.
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material