Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Voleibol sense fronteres. La ONG Yamuna molt activa a Madagascar

Voleibol sense fronteres. La ONG Yamuna molt activa a Madagascar

Voleibol sense fronteres. La ONG Yamuna molt activa a Madagascar
19/11/2013


El voleibol no té fronteres, això deuria pensar Laura Esparré per engegar un projecte de voleibol amb l’ONG Yamuna al país africà de Madagascar. Entrenadora a les darreres temporades dels equips de base femenins del CE Roca, la Laura va emprendre fa tot just un mes i mig viatge cap a Antananarivo, capital del país africà, per dur a terme un projecte de voleibol a 20 quilometres de la capital del país.

La ONG Yamuna té a Madagascar un centre educatiu i un centre d’acollida de menors. L’escola a la que assisteixen els nens i nenes del centre d’acollida només té una durada de mitja jornada. Fins a l’arribada d’Esparré, i d’aquest nou projecte, el jovent d’aquest centre no practicava cap esport ni duien a terme cap activitat física. Des d’aleshores els joves d’aquest centre practiquen fins a tres hores setmanals amb la Laura amb cadascun dels diversos grups, formant un total de fins a 180 nens d’entre 6 i 20 anys.

La Federació Catalana de Voleibol va voler contribuir en aquesta activitat, cedint per aquest projecte social una xarxa de promoció de 20 metres, així com pilotes oficials de promoció Wilson, per tal que la Laura pogués dur a terme el projecte amb unes mínimes garanties.

Des de la ONG Yamuna van preparar un terreny de sorra per tal de dur a terme l’activitat setmanal en aquest centre, aconseguint els seus primers resultats tècnics positius. Els joves han aconseguit ja fer tres tocs i passar la pilota a l’altra banda de la xarxa i han aprés els gests tècnics de toc de dits, avantbraç i servei, gaudint del voleibol per primera vegada i gràcies al treball desinteressat d’ONG`s com Yamuna i de persones com la Laura Esparré.
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material