Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Jornades, conferències i partits a la presentació del projecte DONA a Granollers

Jornades, conferències i partits a la presentació del projecte DONA a Granollers
02/10/2019


L’Associació Esportiva Carles Vallbona de Granollers presenta aquest divendres el projecte DONA finançat per la Comissió Europea. L’objectiu d’aquest projecte està enfocat a evitar l’abandonament de la pràctica esportiva del voleibol a causa dels estudis, millorar el rendiment esportiu i acadèmic de les jugadores del club i transmetre els valors educatius i esportius que els serveixi per la vida adulta. Durant tot el cap de setmana es durant a terme diferents jornades i activitats per donar a conèixer aquest programa.

La presentació del projecte tindrà lloc divendres a les 17:30 hores a l’Hotel Granollers on es parlarà sobre les carreres duals i l’experiència d’algunes jugadores d’alt rendiment com Aina Berbel. També es tracatarà els objectius, les activitats i els resultats esperats del projecte DONA, una xerrada a càrrec de Joan Carles Marín, director esportiu del CV Granollers. A partir d’aquestes activitats inicials de presentació es realitzaran diferents xerrades i conferències al voltant de la salut i l’esport.

La primera conferència, divendres a partir de les 20 hores, anirà a càrrec de Sònia Moretó, nutricionista i dietista especialitzada en el sector esportiu que parlarà sobre la ‘Nutrició esportiva’. Dissabte al matí, a partir de les 9 hores, serà el torn de Carles Ventura, professor titular de Psicologia de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona, que tractarà la ‘psicologia aplicada a l’entrenament esportiu: una síntesi’. També dissabte, a partir de les 11 hores, Javier Peña, doctor per la UVic-UCC, llicenciat en Educació Física per l’INEFC i màster en Alt Rendiment Esportiu pel COES-UAM, realitzarà un clínic sobre voleibol de base ‘quia per a jugadors i jugadores físicament preparats’. Aquesta activitat s’emmarca dins les activitats programades per la Federació Catalana de Voleibol durant el cap de setmana.

Ja diumenge, al pavelló de Can Bassa, es realitzarà la presentació de tots els equips del CV Granollers, per poder gaudir posteriorment del partit de final de lliga catalana femenina de voleibol. Els actes es tancaran diumenge a la tarda amb dues conferències. La primera, a partir de les 16 hores, la realitzarà Robert Cuesta, entrenador del KH-7 BM Granollers, i porta el nom de ‘Coneixes el teu equip? I a tú?’. Tancarà les jornades Juan Diego García, llicenciat en Educació Física per l’INEF de Granada i entrenador internacional de voleibol de Nivell II per la FIVB. Aquesta serà la segona activitat conjunta amb la federació de voleibol i que també formarà part del clínic d’entrenadors. García parlarà de la ‘planificació i disseny de tasques d’entrenament’.

Un cap de setmana plena d’activitats al voltant de l’esport, i del voleibol concretament, que serveixen per vestir la presentació del projecte DONA. Un projecte on totes les jugadores i familiars del club podran beneficiar-se d’aquests serveis a on tindran l’oportunitat de poder gaudir de noies propostes innovadores que des del club volen compartir amb altres clubs de la ciutat.

Més informació i programa complert
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material