Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Bones designacions dels àrbitres catalans al CESA 2019

Bones designacions dels àrbitres catalans al CESA 2019

Bones designacions dels àrbitres catalans al CESA 2019

Bones designacions dels àrbitres catalans al CESA 2019

Bones designacions dels àrbitres catalans al CESA 2019
04/07/2019


El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques ha comptat amb la participació de la delegació catalana on, a part de jugadors, tècnics, fisioterapeutes o delegats, també hi havia 4 col·legiats. Dos àrbitres i dues àrbitres del col·legi català, que han participat en més de 30 partits i destaquen dues designacions a dues finals com a primers.

Daniel Montes, Alba Cisneros, Esperança García i Albert Elvira són els 4 àrbitres del col·legi català que han participat al campionat celebrat a Valladolid del 27 al 30 de juny. Tots junts han participat a un total de 37 partits, on han estat 23 vegades primers àrbitres i en 14 ocasions segons.

Daniel Montes ha participat en 9 partits, fent 7 vegades de primer i dues de segon. Entre els partits més significatius destaquen la semifinal infantil femenina entre les seleccions d’Astúries i Andalusia, i la gran final de categoria infantil masculina entre Canàries i Murcia, en aquestes dues ocasions com a primer àrbitre. Com a segon en partit destacat el vam poder veure al partit pel tercer calaix del podi infantil maculí entre Galícia i Balears.

Alba Cisneros, juntament amb Albert Elvira, són els dos àrbitres que han participat en més partits, un total de 10. Cisneros ho ha fet 4 vegades com a primera àrbitre i la resta com a segona. Entre els partits destacats d’aquesta jove col·legiada catalana destaquen un quart de final infantil femení entre Catalunya i Madrid, i una cinquena i sisena plaça de la mateixa categoria entre Canàries i la Comunitat Valenciana. En els dos casos com a segona àrbitra.

D’altra banda, Elvira ha dirigit 7 partits com a primer àrbitre i 3 com a segon. Entre els seus partits més destacats hi trobem un quart de final infantil masculí disputat per les seleccions d’Andalusia i Murcia, una semifinal entre Madrid i Andalusia, i la gran final de la categoria cadet masculina que va enfrontar a Castella La Manxa i Madrid. En totes aquestes ocasions exercint com a primer àrbitre.

Per últim, Esperança Garcia ha participat en 8 partits, dels quals 3 com a segon àrbitre i 5 com a primer. Destaca en la seva trajectòria al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques un quart de final infantil masculí entre Canàries i Madrid, i una lluita per la cinquena plaça de la categoria cadet femenina que la van disputar les seleccions de Canàries i la Comunitat Valenciana.

 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material