Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


L’esport català, tocat de mort

L’esport català, tocat de mort
18/04/2013


L’esport català penja d’un fil i ha dit prou. La retallada que la Secretaria General de l’Esport aplicarà a les federacions esportives catalanes per aquest 2013 és la mort anunciada d’un sector que molt difícilment podrà sobreviure en aquestes condicions.

En l’actual context de crisi econòmica, es parla constantment de les retallades que estan vivint a casa nostra sectors com la salut, l’educació o les polítiques de benestar social. Malgrat no se’n parli gaire, l’esport català pateix el mateix ofec econòmic i cal recordar que és un sector que integra tots els mencionats anteriorment, a més de ser un dels màxims potencials a nivell econòmic i de projecció internacional de Catalunya.

Aquest migdia, en la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, les federacions esportives catalanes, entre les quals s’incloïa la Federació Catalana de Voleibol i la presència de la seva presidenta, Maribel Zamora, s’ha dut a terme una roda de premsa a la seu de la UFEC per manifestar-se. "L’esport català està en perill", ha començat dient David Moner, president de la UFEC, que ha recordat que dels recursos propis ja ha avançat 830.000 euros per ajudar a les Federacions, però ja no pot més.

"Es parla de polítiques socials però mai es parla d’esport, que és la millor manera d’integrar els nouvinguts. L’esport és fonamental pels joves, i si es retalla en esport, també es retalla en benestar social", ha dit. "En política de salut, es calcula que a Catalunya hi ha 3000 morts per culpa del sedentarisme. Per tant, és un benefici per la salut. A més esport, menys despesa sanitària", ha afegit.

Moner també ha parlat d’economia: "Hi ha més de 500 empreses vinculades al món de l’esport, que donen feina a 22.000 persones, un 2% del PIB. Menys esport, menys activitat econòmica".

"L’esport català és molt disciplinat, per això no havíem dit res fins ara", ha comentat per donar força a la roda de premsa d'aquest dijous. Moner ha negat que es plantegin fer cap vaga de l'esport conjunta perquè no és el seu estil, i "paralitzaríem Catalunya si ho fem".

 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material