Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Presentades 154.492 signatures en defensa de la ILP de la llei de l’Esport

Presentades 154.492 signatures en defensa de la ILP de la llei de l’Esport
21/02/2019


Les federacions esportives catalanes i la UFEC han recollit el triple de signatures necessàries que demana la llei per presentar la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per una nova llei de l’Esport. Avui s’ha tancat aquest procés de recollida amb un total de 154.492 signatures. La Federació Catalana de Voleibol ha col·laborat en aquest procés presentant un miler de firmes de suport a la ILP.

La nova llei de l’esport reclama un sistema esportiu que representi el sector i els seus valors i que asseguri el futur de l’esport català. Entre les principals raons que s’han explicat per donar suport a la iniciativa destaquen temes com els de la igualtat efectiva en l’esport femení, la potenciació de l’esport per a persones amb discapacitat, la conciliació entre la pràctica esportiva i els estudis o la millora de la tecnificació dels esportistes catalans.

L’inici de recollida de signatures va ser el juny del 2018 un cop la comissió promotora, totes les federacions esportives catalanes i la UFEC, van presentar al Parlament de Catalunya el text de la ILP. En aquests mesos totes les federacions han participat de manera activa en la recollida de signatures, com també ha fet la Federació Catalana de Voleibol, que n’ha presentat més d’un miler, aconseguides a través de la col·laboració de clubs i en actes esportius de rellevància com el Campionat de Seleccions Provincials que es va celebrar al gener a Gavà.

Amb les més de 150 mil signatures recollides s’han superat altres iniciatives democràtiques en forma de ILP, com han estat la de la renda mínima garantida, que en va recollir 121.000, o la de l’educació que es va quedar en 96.000. Aquesta xifra de signatures tan elevada posen de manifest el suport de la ciutadania i sobretot del món de l’esport.

Les signatures han estat acreditades davant de notari abans de ser enviades al Parlament. Ara, un cop siguin validades per l’IDESCAT i la comissió de control corresponent del Parlament, la iniciativa entrarà el curs parlamentari per ser sotmesa a debat.

 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material