Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Javier Peña presenta el seu primer llibre sobre Preparació Física en el Voleibol

Javier Peña presenta el seu primer llibre sobre Preparació Física en el Voleibol
28/03/2013


Terol va ser ahir al migdia escenari de la presentació en societat del llibre “El entrenamiento de la condición física en el voleibol”,escrit per Javier Peña i editat per la Fundació CIDIDA (“Centro Internacional de Documentación, Investigación y Desarrollo del Atletismo”) presidida per José Luis López del Amo.

El llibre s’emmarca dintre de la col·lecció “Libros Solidarios” i el 100% dels beneficis obtinguts per la venda d’aquestes obres seran destinats a l’organització d’activitats humanitàries relacionades amb l’esport.

La maquetació i el disseny de l’obra han estat realitzats íntegrament per Rubén Cabezas i la impressió s’ha dut a terme a Cornellà de Llobregat (Barcelona) a càrrec d’Ediciones Gráficas Rey, SL.

El llibre es pot aconseguir a través de la web de la Fundació CIDIDA (cidida.org) en llibreries Esteban Sanz (libreriadeportiva.com) i en grans superfícies.

La present obra de Javier Peña pretén exposar de forma molt organitzada els coneixements necessaris per entendre els processos d’entrenament de la condició física en el voleibol.

La proposta, summament contextualitzada i justificada des de un punt de vista científic, incorpora els coneixements teòrics i pràctics necessaris per gestionar una correcta adequació de les estructures condicionals en l’esport d’alt nivell. El llibre detalla de forma molt clara l’anàlisi de l’activitat competitiva, les principals tendències de l’entrenament condicional en els esports d’equip, els processos de planificació esportiva, els medis, mitjans i activitats útils en l’entrenament físic així com les millors estratègies per a la prevenció de lesiones en l’esport. També s’inclou una completa guia d’exercicis amb propostes innovadores per la millora de la capacitat física en l’esport.

El resultat final és de gran interès per la seva innovació i alt nivell didàctic. Recomanem la seva lectura als interessats en qualsevol disciplina d’esport col·lectiu, així com a estudiants i entrenadors que vulguin conèixer de forma detallada els entrellats de la preparació d’un equip esportiu.

Javier Peña és Llicenciat en Educació Física, Màster en Alt Rendiment Esportiu i està finalitzant els seus estudis de Doctorat.

És professor del Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de Vic des de 2003 i ha estat entrenador, assistent i preparador físic de diversos equips de voleibol des de 1995. En la actualitat és responsable de la preparació́ física del Club Voleibol Teruel amb el que ha guanyat tots els títols nacionals de la màxima categoria d’aquest esport, participant en tres edicions de la Lliga de Campions.

Ha realitzat investigacions i publicacions científiques sobre l’entrenament dels esports d’equip i l’anàlisi del joc del voleibol. Del 2009 al 2011, Javier Peña va ser Director del Programa ARC i responsable del grup masculí del programa d’Alt Rendiment de la Federació Catalana de Voleibol en la Residència Joaquim Blume, així com seleccionador català absolut masculí, dirigint a la selecció catalana al Bilateral Internacional de 2011 contra la selecció de Montenegro.

 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material