Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Creixement excepcional de llicències, equips i clubs al voleibol català

Creixement excepcional de llicències, equips i clubs al voleibol català
04/10/2018


Un cop tancades les inscripcions a les diferents categories del voleibol català es pot dir que la Federació Catalana de Voleibol ha tingut l’augment més gran d’inscripcions dels darrers anys. En total s’han inscrit 641 equips a les competicions catalanes, als que cal sumar els 25 equips de competició estatal. Enguany també s’han incorporat a l’ens federatiu 9 nous clubs que es sumen als més de 100 que hi ha actualment.

Actualment hi ha en competició catalana 641 equips, 229 més que la temporada 2014/2015, quan només n’hi havia 412, i 76 nous conjunts més que la passada temporada 2017/2018. En total, però, són 666 equips si es tenen en compte els equips a divisions estatals, que en són un total de 25. Un creixement similar no es veia des de la temporada 2016/2017 quan l’augment va ser de 71 equips.

Totes les categories igualen o augmenten el número d’inscripcions respecte l’any passat, excepte la segona divisió sènior masculina, que en perd 1; la lliga preferent cadet femenina que en perd 7; i la lliga infantil masculina que en perd 2, tot i que aquesta pèrdua apunta al creixement dels jugadors que han passat a categoria cadet. Tot i aquests 10 equips menys, l’augment ha estat de 76. La categoria amb més creixement ha estat la tercera divisió juvenil/cadet femenina que passa de tenir 84 equips la temporada passada a tenir-ne 126 en aquesta, sent 63 equips per grup. Aquesta categoria en concret s’ha triplicat en els darrers 4 anys, ja que l’any 2014 només s’hi van inscriure 36 equips.

Especialment destacable també ha estat l’augment d’equips a categoria infantil femenina, on a banda dels 16 equips de primera divisió, es sumen 15 nous a la segona, que passa a tenir-ne un total de 91. És a dir, 107 equips femenins en categoria infantil. També destacar l’augment de les categories de menors masculines en cadet i juvenil. En total sumen 10 nous equips, sis en la juvenil i quatre en la cadet. Tot i que se’n perden 2 a la categoria infantil, el creixement de les lligues alevins, amb 7 equips nous, fa presagiar el bon futur de les categories menors masculines.

L’augment d’equips inscrits és directament proporcional a l’augment de llicències, que es situarà per sobre de les 10.000 aquesta temporada. Un creixement que també s’ha notat amb l’augment de 9 nous clubs que entren a formar part de la família del voleibol català on, gràcies a l’esforç i treball de les més de 100 entitats existents, i dels seus membres, s’arriba a les xifres que de creixement d’aquesta temporada.

 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material