Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Curs d’àrbitre Territorial B de Pista a Esplugues de Llobregat (Blume)

Curs d’àrbitre Territorial B de Pista a Esplugues de Llobregat (Blume)
14/03/2018


La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ) de la Federació Catalana de Voleibol organitza un nou curs d’àrbitre Territorial B de pista que realitzarà la classe presencial el proper 8 d’abril a la Residència Blume. Una oportunitat única de participar en aquest curs aprofitant que es celebra en cap de setmana sense competició.

Aquest nou curs que es suma als 10 realitzats durant aquesta temporada dins la campanya de captació de nous col·legiats #arbitravoleibol. Les inscripcions estaran obertes a partir del 19 de març i fins al 4 d’abril. Aquelles persones interessades en assistir al curs només hauran d’enviar una còpia del DNI al correu electrònic ctarj@fcvolei.cat.

El diumenge 8 d’abril tindrà lloc la classe teòrica en horari de tarda (de 14:30 a 18:15 i de 18:30 a 20:30) a les instal·lacions de la Blume. Per accedir al l’examen teòric, que s’ha de realitzar abans de l’1 de juliol, els alumnes hauran de superar diferents tests en una plataforma online i superar l’examen d’acta en partit oficial a Competició Catalana.

La titulació que s’obté és la d’àrbitre Territorial B de pista. Els alumnes no hauran de realitzar cap pagament per inscriure’s però el cost estimat de la formació es descomptarà dels seus futurs arbitratges tenint en compte que l’alumne rebi sempre ingressos. El títol definitiu s’obté després d’haver participat en 20 partits com a àrbitre o anotador.

La Federació Catalan de Voleibol va engegar aquesta temporada una campanya per posar fi a la manca d’efectius originada amb el creixement exponencial de jugadors, equips i clubs federats, que han posat de manifest la manca de col·legiats. En aquest sentit ja s’han realitzat 13 cursos, on han participat més de 200 candidats a ser àrbitre, dels quals 113 ha s’han incorporat en el món de l’arbitratge i 46 encara tenen possibilitats de fer-ho.

 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material