Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Maribel Zamora renova la presidència a la Federació Catalana de Voleibol

Maribel Zamora renova la presidència a la Federació Catalana de Voleibol
06/02/2018


El passat divendres es va proclamar , de manera definitiva, la candidatura encapçalada per Maria Isabel Zamora com a presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, així com la resta d’integrants de la Junta Directiva. Aquest serà el tercer mandat que encapçala la ja presidenta, que ha rebut el recolzament majoritari dels clubs.

Maribel Zamora iniciava divendres el seu tercer mandat després de la finalització del termini per impugnar la publicació provisional de candidatures a membres de la Junta Directiva i el termini per la presentació d’impugnació a l’admissió o inadmissió a la candidatura única presentada.

D’aquesta manera, es proclamava a Maria Isabel Zamora presidenta i la resta d’integrants de la Junta Directiva: Jaume Conejero Romagosa, Alfonso Periañez Riesco, Antoni Blesa Plana, Miquel Gràcia Bosch, Alfredo Bergua Valls, Ignacio Javier Caldere Molina, David Fernández Fuentes, Jaume Argilés Forne, David López Tapia, Maria Teresa Meca González, Mar Arranz Boyero, Angel Sanchís Morente, Núria Terribas Sala, Xavier Pinós Fillat, Oswaldo Valencia Gómez i Juan Carlos Marín López.

Zamora, que ocupa el càrrec des de 2008, quan va guanyar les eleccions per primera vegada, ha rebut un ampli suport dels clubs a la seva candidatura. Per aquest nou mandat, Zamora té previst tirar endavant diferents projectes entre els quals destaca la consolidació del vòlei platja a Catalunya com a disciplina de caràcter anual i l’ampliació de clubs a les comarques centrals i a les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona.

 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material