Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Tres títols de campions, i 18 equips catalans entre els millors, a la Copa d’Espanya

09/01/2018

Els 63 equips catalans que van participar a la Copa d’Espanya a finals de desembre van tornar amb 3 títols de campions i dues segones posicions. A més, 18 d’ells s’han classificat entre els 10 millors en les diferents categories en les que han participat, el que col·loca Catalunya entre les millors comunitats autònomes juntament amb Madrid o Balears, entre d’altres. El CV Esplugues A, el CV Premià de Dalt i el CV Vall d’Hebron, són els clubs amb equips vencedors.

La Copa d’Espanya es va celebrar del 27 al 29 de desembre a Guadalajara, en categoria cadet i juvenil, i a Valladolid en categoria infantil i aleví, masculí i femení. En categoria aleví la victòria va ser per el CV Esplugues A, que pujava al més alt del podi després de guanyar a l’equip local, Maristas Immaculada, per 2-0 a la final. En aquesta categoria també van jugar el CN Sabadell A, el CV Esplugues B i el CN Sabadell B, que van finalitzar entre el tretzè i el dissetè lloc.

Els altres dos títols van arribar a la categoria infantil femenina. Per un costat, el CV Premià de Dalt finalitzava primer a la categoria 2 després de guanyar la final catalana que va disputar amb el CVB Barça Verd per 2-0. Entre els deu primers també van acabar el Sant Cugat Vermell i el Sant Cugat Negre, en vuitena i novena posició respectivament. Altres equips de la categoria van ser el Sant Cugat A, el CV Vall d’Hebron Groc, el Sant Cugat U, el Sant Cugat C, el CN Sabadell Blau, el Sant Cugat G, l’AE Carles Vallbona, el Sant Cugat T i el Sant Quirze B.

Al grup 1 de la categoria infantil també es va viure una final catalana entre el CV Vall d’Hebron A i el Sant Cugat Primera, que van guanyar les barcelonines per 2-0. La sisena posició a la classificació va ser per l’AE Carles Vallbona A i en la novena finalitzava el CV Esplugues. En aquesta categoria també hi han participat equips del CEV L’Hospitalet, el CVB Barça, del CV Sant Quirze, del CECELL Lleida i del CN Sabadell.

En total s’han desplaçat, a Guadalajara i Valladolid, 63 equips catalans, de 19 clubs diferents, dels quals 26 han disputat el campionat a Valladolid i 37 a Guadalajara. Més de 500 esportistes i tècnics han participat de la cita del voleibol de base més important a nivell espanyol i que cada any suma més equips en competició. Enguany, més de 4000 persones han format part d’aquesta festa del voleibol.