Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Masterclass d’Ecuavoley a l’Olímpics

Masterclass d’Ecuavoley a l’Olímpics

Masterclass d’Ecuavoley a l’Olímpics
15/12/2017


Ahir va tenir lloc al Pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron la primera activitat de suport i divulgació de l’Ecuavoley. Una jornada que s’emmarca en el conjunt d’activitats que la Federació Catalana de Voleibol, conjuntament amb l’Associació Equatoriana d’Ecuavoley, i amb la col·laboració de la Direcció de Serveis d’Immigració i Interculturalitat de l’Àrea de Qualitat de vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, duen a terme per donar suport a aquesta disciplina esportiva que practiquen més de 500 persones a Catalunya.

L’activitat d’ahir va consistir en una masterclass d’aquest esport als equips base del Club Voleibol Vall d’Hebron per part d’un membre de l’Associació Equatoriana d’Ecuavoley de Catalunya. Els joves jugadors de voleibol van aprendre primer les característiques i normativa d’aquesta disciplina, per després poder posar-ho en pràctica en diferents partits.

L’Ecuavoley és una variant del voleibol que es practica al país sud-americà sense ser considerat professional. Les principals diferències amb el voleibol són que només hi ha 3 jugadors a pista, es practica amb una pilota de futbol i la xarxa està a una alçada de 2’85 metres d’alçada. A més, només es juguen dos sets a 15 punts, i per puntuar l’equip ha de tenir el servei.

La col·laboració entre l’ens federatiu i l’Associació Equatoriana d’Ecuavoley, que es va iniciar al maig del 2011, consisteix en la posada en marxa d’una competició reglada que finalitzarà el proper divendres, 22 de desembre, amb un torneig on hi participaran els equips millors classificats. A més, a les finals es convida a participar a un equip format per jugadors federats de voleibol per donar més difusió a aquesta disciplina esportiva entre els esportistes catalans practicants de voleibol.

 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material