HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Celebrat el XXII Torneig Voleibol de Base de Rubí

20/06/2017

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Rubí el XXII Torneig Voleibol de Base Ciutat de Rubí de categoria infantil, cadet i juvenil. El campionat, que supleix el mític de 24 hores que es feia fa anys a la ciutat, ha comptat amb la participació de dos equips locals més el Club Voleibol Vall d’Hebron i el Club Voleibol Sant Fruitós en els quadrangulars que s’han celebrat per cada categoria: infantil, cadet i juvenil.

Les fases prèvies es van disputar al llarg de la jornada de dissabte que va finalitzar amb un partit d’exhibició entre el FC Barcelona i un All Star format per jugadors catalans.  Les grans finals van tenir lloc diumenge.

En categoria infantil les guanyadores van ser les noies del CV Vall d’Hebron, que van vèncer a la final al Rubí A. En tercera posició va acabar el CV Sant Fruitós i en quarta el Rubí B. Pel que fa a categoria cadet, va ser el primer equip local el que va alçar-se amb el títol de campió, en una final també disputada amb el CV Vall d’Hebron que va acabar segon. En el tercer i quart lloc van repetir posicions el Sant Fruitós i el Rubí B.

Finalment, en categoria juvenil el primer equip de Rubí va pujar al més alt del podi, després de guanyar a la final al Voleibol Sant Fruitós, segon classificat. En aquesta ocasió, el Rubí B va ser el tercer al podi i en última posició van quedar les juvenils del CV Vall d’Hebron.