Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Agustín Martín Santos, reelegit president de la RFEVB

Agustín Martín Santos, reelegit president de la RFEVB
16/12/2012


Agustín Martín Santos ha estat reelegit President de la Real Federación Espanyola de Voleibol. L'Assemblea General Extraordinària de la RFEVB es va reunir aquest diumenge a Madrid i va votar per unanimitat la reelecció del val·lisoletà Agustín Martín Santos com a màxim dirigent de l'organisme federatiu estatal.

Agustín Martín Santos va rebre 57 dels 58 vots totals dels membres de l'Assemblea, per la qual cosa va ser designat per a presidir la RFEVB durant els propers quatre anys amb el suport unànime de tots els representants dels estaments del voleibol. El plebiscit, amb el qual es va iniciar l'Assemblea General Extraordinària celebrada a la capital d'Espanya, es va saldar amb el resultat de 57 vots a favor d'Agustín Martín Santos i 1 vot nul. El recentment triat president federatiu va advocar per la unitat de tot el voleibol nacional per comandar a aquest esport en els complicats moments actuals.

"Ens trobem en una època molt difícil, a causa de les circumstàncies econòmiques alienes al Voleibol i que afecten a la resta de la societat. Haurem de demostrar la nostra capacitat d'adaptació per superar aquestes circumstàncies; d'aquesta capacitat d'adaptació dependrà la nostra possibilitat de supervivència, primer, i després les nostres opcions de desenvolupament i progrés", va comentar el val·lisoletà.

El voleibol nacional travessa un període de dificultats, igual que la resta de la societat espanyola, per la qual cosa el nou dirigent va centrar la seva intervenció després de la proclamació com a president en la necessitat de treballar per superar la conjuntura actual.
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material