Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Agustín Martín escollit de nou president de la Real Federació Espanyola de Voleibol

Agustín Martín escollit de nou president de la Real Federació Espanyola de Voleibol
01/02/2017


El val·lisoletà, Agustín Martín Santos, ha aconseguit el suport necessari per ser reelegit com el màxim dirigent del voleibol espanyol. Amb 49 vots a favor, 18 en contra i un en blanc, Martín s’ha proclamat, de nou, president de la Real Federació Espanyola de Voleibol. Amb la proclamació de Martín Santos també es va procedir a la designació de la Comissió Delegada que gestionarà l’ens federatiu els propers 4 anys.

L’Assemblea General Extraordinària del màxim organisme del voleibol espanyol es va celebrar diumenge a Madrid amb la màxima afluència d’assembleistes de la història; hi estaven presents 68 dels 69 membres. Mentre Martín Santos aconseguia 49 vots que li donaven la victòria per majoria absoluta, el candidat rival, Rafa Pascual, només en va obtenir 18. D’aquesta manera Agustín Martín iniciarà la seva cinquena campanya sent el màxim responsable de la direcció del voleibol espanyol. Una tasca que porta realitzant des de novembre de l’any 2000, quan va ser escollit per primera vegada, substituint al càrrec a Miguel Ángel Quintana.

Finalitzen així, unes eleccions a la Real Federació Espanyola del Voleibol marcades per les desqualificacions i falses acusacions de Pascual a la candidatura guanyadora. Segons Martín, aquests darrers mesos de campanya han estat ‘com un calvari’ sobretot per la ‘campanya bruta per part d’algunes persones de la candidatura rival’. Tot i així, ‘la democràcia posa a cadascú al seu lloc’, puntualitzava el nou president. La voluntat de Martín a partir d’ara és oblidar els últims 4 mesos ‘que tant mal han fet al nostre esport’ i ‘obrir la porta a que tothom pugui entrar i aportar’.

Un cop designada la nova Assemblea General de la RFEVB, i amb Agustín Martín escollit com a nou president, es va designar la Comissió Delegada que gestionarà l’entitat durant els propers 4 anys. La Federació Catalana de Voleibol estarà present amb la seva presidenta, Maribel Zamora, com a representant dels presidents de les federacions territorials. També hi seran presents Roberto Melián de la Federació Canaria, Teófilo Guijarro de la Federació de Castella i Lleó i Felipe Pascual de la Federació de Madrid. La representació de clubs la formaran el CD Aule, el CV Portol, el CV Teruel i el CD Textil Santanderina. Finalment, a l’estament d’àrbitres el representant serà Juan Mariano Bernaola; al d’entrenadors Eloy Mahía i al de jugadors hi seran Esther Basurto i Uxío García.

 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material