Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Nou curs d’entrenador nivell bàsic a La Palma de Cervelló

Nou curs d’entrenador nivell bàsic a La Palma de Cervelló
30/01/2017


La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, convoca un nou curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic, antic nivell I, amb la col·laboració del Club Vòlei La Palma i l’Ajuntament de La Palma de Cervelló. El curs, que tindrà un total de 65 hores lectives en total, es celebrarà els dies 22 i 25 de febrer i l’1, 4, 5 i 18 de març.

Aquesta és la segona convocatòria de la temporada per poder obtenir el títol de nivell bàsic d’entrenador de voleibol. Al llarg del curs, la part presencial es durà a terme en sis dies on es faran classes teòriques de tàctica, minivòlei, psicologia i reglament, mentre que les classes pràctiques també seran de tàctica i minivòlei, de preparació física i un gran volum d’hores dedicats a la tècnica.

El període d’inscripció es va obrir el passat 27 de gener i es tancarà el 20 de febrer o un cop estiguin plenes les 30 places disponibles, que s’assignaran per rigorós ordre d’arribada de la sol·licitud. Els alumnes qualificats com a APTES un cop finalitzat el curs obtindran el títol provisional corresponent, que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb.

A més, dins la part pràctica de l’assignatura de minivòlei, els alumnes hauran de participar en una de les trobades organitzades per la FCVB amb l’objectiu de participar en un esdeveniment de promoció i tenir un model a l’hora de realitzar accions de promoció als clubs o entitats.

TOTA LA INFORMACIÓ

FULL D'INSCRIPCIÓ
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material