Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Gerard Esteva exposa el full de ruta i els reptes del futur de l’esport català

Gerard Esteva exposa el full de ruta i els reptes del futur de l’esport català
08/10/2016


El president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, i el seu Consell Directiu van prendre possessió del seu càrrec en un acte celebrat a la Sala David Moner de la Unió de Federacions. La candidatura encapçalada per Gerard Esteva va rebre el 100% dels avals i es va proclamar guanyadora del procés electoral de l’entitat el passat 27 de setembre.

El nou Consell Directiu, encapçalat per Esteva, compta amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, com a secretària d’un consell que també compta amb els vicepresidents Ramon Basiana (FC Patinatge), Enric Bertrán (FC Natació) i Carles Muñoz (FEC Paralítics Cerebrals); el tresorer Narcís Carrió (FC Hockey); i els vocals Xavier March (FC Gimnàstica), Andreu Subies (FC Futbol), Joan Fa (FC Basquetbol), Joan Navarro (FC Tennis), Joan Villuendas (FC Atletisme), Josep Bochaca (FC Ciclisme), Pere Hernández (FC Pàdel), Òscar Cruz (FC Esports d’Hivern), Joan Ollé (FC Automobilisme), Francina Guardiola (FC Triatló) i Pere Guardiola (president de la Fundació Futbol).

Durant l’acte, Esteva va fer un repàs dels projectes que s’han portat a terme des que va arribar al càrrec, el 2014, fins a l’actualitat. Entre aquests cal destacar l’Acte Públic en contra dels Greuges a l’Esport Català, que va reunir més d’un miler de persones del sector esportiu per denunciar els greuges i prejudicis que pateix l’esport de casa nostra. Durant aquest període també s’han posat en marxa les set Oficines d’Atenció als Clubs, repartides per tot el territori català; el programa ‘Catalunya Competeix’ de mecenatge per a l’esport català; l’edició del llibre ‘Sistema Esportiu Català. Temps de decidir, temps de sumar’, en el qual es proposa un nou model esportiu català; el 2n Congrés de l’Esport Català; la campanya ‘Així jugo’ en defensa dels valors de l’esport; i la reforma de la Llei de l’Exercici de les Professions de l’Esport, entre d’altres.

A continuació, el president de la Unió de Federacions va explicar a tots els assistents els nous projectes per a aquest nou mandat. Entre aquests cal destacar el programa Inser-Sport, que promou l’esport com a eina d’inclusió social; el projecte ‘Refugiats i Esport’; la creació d’un Centre Formatiu de l’Esport amb titulacions homologades per al sector esportiu; el Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya; l’actualització i posada a punt del Comitè Olímpic Català; l’Associació Som Professionals, que agrupa els professionals de l’àmbit esportiu; la Fundació UFEC; la campanya ‘Impulsa’ns’ per recaptar fons amb l’objectiu d’impulsar l’esport català; l’Oficina del Voluntariat Esportiu de Catalunya; i una nova Llei de l’Esport, reforma legal que, entre altres, ha de servir per crear l’entitat paraigua que aglutini el sector esportiu, la Unió d’Esports de Catalunya, i aconseguir fixar un sistema permanent de finançament per als clubs, esportistes i federacions. A més es llançarà una ILP (Iniciativa Legislativa Popular) a través de la qual es demanarà el suport popular per a aquesta nova Llei de l’Esport.

L’acte va comptar amb la presència del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, del Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, Maite Fandos i de representants de la majoria de les 69 federacions esportives catalanes que formen part de la UFEC.
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material