Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Èxit de participants un nou any a les jornades de promoció ‘Vòlei fa per tu’

Èxit de participants un nou any a les jornades de promoció ‘Vòlei fa per tu’

Èxit de participants un nou any a les jornades de promoció ‘Vòlei fa per tu’
15/03/2016


Un any més gairebé 2.000 participants prendran part a les trobades de promoció organitzades per l’IBE (Institut Barcelona Esports) i la Federació Catalana de Voleibol del ‘Vòlei fa per tu’, activitat que l’Ajuntament de Barcelona engloba al seu programa municipal, i que té per objectiu promocionar l’esport entre les escoles. Les jornades de promoció ‘Vòlei fa per tu’ també tornen a estar dins el marc d’esdeveniments ‘Pequevoley’ de la RFEVB per segon any consecutiu.

El Poliesportiu de la Mar Bella va ser un any més seu d’aquestes jornades de promoció celebrades el 17 de febrer, i el 15 i 16 de març, tornant a ser novament un èxit de participació amb alumnes de l’últim cicle de primària de 24 col·legis amb un total de 500 participants per jornada que van gaudir del voleibol en aquestes primeres jornades del ‘Vòlei fa per tu’.

Els alumnes van gaudir d’una jornada fora de l’escola i els professors van valorar la qualitat de l’organització i les adaptacions proposades a nivell reglamentari per tal que els alumnes puguin gaudir del voleibol en etapes d’iniciació.

La darrera jornada d’aquestes trobades es durà a terme el proper 18 de maig a la Platja de la Mar Bella de Barcelona amb novament la presència d’uns 500 alumnes de 1er i 2on de la ESO que faran que un any més, més de 2.000 joves gaudeixin del voleibol i vòlei platja en una de les activitats de promoció millor valorades any rere any pels professors dels centres escolars de Barcelona, segons les enquestes que l’IBE facilita al finalitzar cada temporada.
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material