Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

BCN Score i BCN Reprosa, triomfadors en categoria cadet del Campionat Catalunya seleccions provincia

03/01/2016

El Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials 2016 va donar inici dissabte amb la celebració del torneig en categoria cadet. Barcelona Score, en categoria femenina, i Barcelona Reprosa, en masculina, van resultar els vencedors en un torneig celebrat al Pavelló de Voleibol de Valldoreix en col·laboració amb el CV Sant Cugat i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Lluny dels resultats esportius, l’edició de 2016 del Campionat de Catalunya de seleccions provincials ha servit per refermar el bon nivell voleibolístic de Catalunya, oferint grans dosis de bon voleibol i de molta germanor entre els equips participants durant el torneig.

Amb una gran presència d’espectadors a les graderies es van disputar a última hora de la tarda de dissabte les dues finals, en categoria masculina, Barcelona Reprosa, dirigida per Josep Maria Larraz va superar en un interessant duel en la final a la Girona Wilson guiada per Paco Fernández i Pau Llach, proclamant-se d’aquesta forma campiona del torneig i substituint en el palmarès de la competició a la selecció provincial de Lleida, campionat l’any passat a Olot. En la lluita per la tercera plaça, Lleida Equipsport.cat de Jordi Martínez va vèncer a Tarragona Score dirigida per Juan Segura per tal de pujar al tercer calaix del podi.

Barcelona Score va ser la vencedora del torneig cadet femení en derrotar en una igualada final a Barcelona Esteban. En un duel resolt al tie-break, l’equip dirigit per Carla Visciglia i Gustavo Kunda va fer-se amb el triomf final en derrotar en la final al campió de l’any passat a Olot, una selecció de Barcelona Esteban dirigida des de la banqueta per Albert Iricibar i Aitor Piñol. En tercera posició va finalitzar Barcelona Reprosa, que va derrotar en la lluita per la tercera plaça a Girona Wilson, mentre que van tancar la classificació en cinquena posició Lleida Equipsport.cat i en sisena Tarragona Fupar.

A l’entrega de premis del torneig van assistir la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, el Representant Territorial de l’ens federatiu català a Lleida, Antoni Blesa, i el vocal de Junta Directiva FCVb, Toni Alemany.