El CVB Barça Grana es proclama campió de la Segona Divisió Juvenil

25/05/2015

El Campionat de Catalunya de Segona Divisió juvenil femenina va finalitzar diumenge amb el triomf final del CVB Barça Grana davant el Voleibol Sant Just en la final disputada al Virolai Esportiu Club de Barcelona, que va tancar una fase final vibrant i igualada que van organitzar de forma conjunta el CEV L’Hospitalet i el CVB Barça.

El CVB Barça va proclamar-se campió de Catalunya de Segona Divisió juvenil derrotant 3-1 al Voleibol Sant Just, i substituint d’aquesta forma en el palmarès de la competició al Club Voleibol Lloret. El conjunt blaugrana dirigit per Angel Babio va infligir la primera derrota de la temporada al Voleibol Sant Just de David O’Kelly, el qual es presentava a la final del campionat amb un balanç de 29 victòries i cap derrota, després d’haver superat en una igualada i emocionant semifinal el dia d’abans a un dels amfitrions, com el CEV L’Hospitalet, al qual va acabar derrotant en el tie-break. Per la seva banda, el CVB Barça Grana, també classificat directament a semifinals de la Fase Final, va derrotar en la primera semifinal 3-0 al Sant Cugat Vermell, que va acabar perdent també la final de consolació davant el CEV L’Hospitalet, finalment tercer classificat del Campionat de Catalunya.

Dissabte, el Poliesportiu El Gornal de l’Hospitalet de Llobregat va ser escenari de la disputa dels Quarts de Final i les semifinals de la fase final, on Sant Cugat Vermell, primer, després de derrotar 3-0 al Sant Cugat Negre en el derby entre equips del club santcugatenc, i el CEV L’Hospitalet, vencedor del segon duel de Quarts de Final davant el CVB Barça Blau van arribar a la penúltima ronda de la fase final pel títol de campiones.

A l’entrega de premis va assistir el Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato, acompanyat del Vicepresident del CVB Barça, César Blanco, tancant d’aquesta forma una competició conjunta de Segona Divisió en la que Voleibol Sant Just, CV Arenys, CV Mataró i CEV L’Hospitalet assoleixen l’ascens de categoria i tanquen una brillant temporada que tindrà la seva cloenda final aquest cap de setmana a Valldoreix amb la celebració de la Fase Final cadet de Segona Divisió.