CV Sant Cugat, campió cadet de Primera a casa. Sisè títol consecutiu de les vallesanes

18/05/2015

El CV Sant Cugat segueix fent història en la Primera Divisió cadet femenina, convertint-se en el gran dominador d’aquesta categoria a les darreres temporades. El club vallesà va sumar ahir a la tarda el sisè títol consecutiu de campió de Catalunya de la categoria derrotant en la final disputada al Pavelló de Voleibol de Valldoreix 3-0 al CVB Barça, recollint d’aquesta forma la copa de campiones de mans de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que va estar acompanyada en la entrega de trofeus de la vicepresidenta del CV Sant Cugat, Núria Terribas.

Les jugadores d’Arseni Llenas van dominar totalment el partit que decidia el títol de campió de Catalunya cadet, trobant en el conjunt blaugrana oposició només en el primer set. El bon servei de les locals va resultar la millor arma de les amfitriones que van celebrar d’aquesta forma el sisè triomf consecutiu al Campionat de Catalunya de Primera Divisió i l’accés al Campionat d’Espanya que tindrà lloc del 17 al 21 de juny a Esplugues de Llobregat i que comptarà amb la presència de tres conjunts catalans: CV Esplugues, CV Sant Cugat i CVB Barça.

Fase Final emocionant i igualada

La Fase Final a 8 del Campionat de Catalunya de Primera Divisió cadet femenina no va decebre en absolut, amb un gran nivell de joc i molta emoció i igualtat des dels Vuitens de Final de dissabte al matí. La fase final arrencava amb els dos conjunts procedents de la Fase Permanència sorprenent al cinquè i al sisè classificat de la Fase Campionat. El CV Esplugues i el CV Premià de Dalt derrotaven per 1-3 a Vòlei Vilassar i CECELL Lleida, respectivament, per assolir la classificació als Quarts de Final de la tarda. La igualtat i emoció va seguir en la jornada de dissabte tarda on Vòlei Sant Esteve va imposar-se en un vibrant duel definit al tie-break al CV Premià de Dalt assolint d’aquesta forma la classificació juntament amb el CV Esplugues, que després d’eliminar el Vòlei Vilassar de la Fase Campionat, feia el propi davant el campió de la Copa Espanya, CV Vall d’Hebron, en un altre partit espectacular definit en el cinquè set.

Ja a semifinals, el CV Sant Cugat va derrotar 3-0 al Vòlei Sant Esteve assolint l’accés a la gran final de la tarda i augmentant encara més el seu espectacular bagatge de victòries de la temporada que ha fet del conjunt vallesà gran dominador de la categoria. En l’altra semifinal, el CV Esplugues, amb un gran ritme de competició va avançar-se en el marcador (26-28) al CVB Barça, però les blaugrana van reaccionar i van acabar remuntant per accedir-hi al partit que decidiria el campió de Catalunya 2014/15.