CV Andorra, campió de Catalunya juvenil masculí a Arenys de Mar

20/04/2015

El CV Andorra va assolir diumenge a Arenys de Mar el títol de campió de Catalunya en categoria juvenil masculina després de vèncer al CV AA Llars Mundet en una entretinguda final plena d’alternances en el joc per ambdós equips, i decidida en un emocionant tie-break on es van imposar els nois dirigits per Paco Fernández, que amb la incorporació dels jugadors de Palència i Blume, va optar per un sistema  de joc 6-2 amb bons resultats en atac en les figures de Sergi Reñé, David Crespo o Pau Ferrer.

Els pirenaics recuperen així el ceptre en categoria juvenil masculina que van perdre l’any passat en detriment del campió, el FC Barcelona, que en aquesta edició de la Fase Final ha finalitzat en quarta posició, després de perdre ahir la final de consolació davant un bon CV Sant Pere i Sant Pau per 3-2 en un vibrant duel.

En una fase final excel·lentment organitzada pel Club Voleibol Arenys per segon any consecutiu, a l’igual que la passada en categoria infantil, i en la que va assistir el Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato, a l’entrega de premis, el club barceloní va fer-se amb el títol i assistirà al proper Campionat d’Espanya de la categoria que tindrà lloc del 6 al 10 de maig a Almería, juntament amb el campió de lliga regular, CV AA Llars Mundet de Sergi Arranz, amb la baixa d’Andreu Perdices, que va mostrar-se com un equip molt digne també del títol, caient finament en un emocionant cinquè set.