Tarragona SPSP-2017, guanyador del Play-off cadet masculí de Roquetes

12/05/2014 - 13/05/2014

Roquetes va acollir per segon any consecutiu una fase final, repetint l’experiència de la temporada passada amb la de Primera Divisió juvenil masculina, enguany organitzaven la de Primera Divisió cadet masculina on el Tarragona SPSP-2017 ha resultat el vencedor final.

El conjunt de Tarragona va derrotar en la final de Roquetes 3-1 a l’Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei que va arribar a la final de la fase final des dels Quarts de Final que van arrencar dissabte al matí al Poliesportiu Municipal de Roquetes. Els lleidatans van oferir un bon joc durant tot el cap de setmana i només l’equip tarragoní va aturar la trajectòria lleidatana en el partit que clausurava la competició. En l’altre duel de Quarts de Final, i que obria la fase final de Roquetes, el CV Mataró va derrotar els amfitrions del CV Roquetes per 0-3, i classificant-se per a les semifinals de la tarda.

A les semifinals, el Tarragona SPSP-2017 va superar 3-1 en una entretinguda primera semifinal al CV Mataró, mentre que en la segona semifinals l’Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei, en un gran partit, va derrotar de forma clara 3-0 al FC Barcelona, celebrant l’accés a la final de diumenge.

Roberto Pozzato, Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, i Cinta Espuny, representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, van ser els encarregats d’assistir i lliurar els trofeus d’aquest Play-off en el que el Tarragona SPSP-2017 d’Aleksandar Stevovski es proclama vencedor i acompanyarà al campió de Catalunya, CV Andorra, en el Campionat d’Espanya de Castelló del 18 al 22 de Juny.