El Voleibol Sant Just es proclama Campió de Catalunya infantil femení

15/06/2021

L’equip infantil femení del Voleibol Sant Just s’ha proclamat Campió de Catalunya de Primera Divisió Infantil aquest darrer cap de setmana a la fase disputada sota l’organització del CN Sabadell, al Pavelló 3. En segona posició han finalitzat les sabadellenques i en tercer el CV Esplugues. Una classificació semblant a la dels equips que van aconseguir el bitllet per participar al Campionat d’Espanya de la categoria, a la fase celebrada a finals de maig: el CN Sabadell, el Voleibol Sant Just, i el DSV CV Sant Cugat.

A part dels tres equips que van pujar al podi, en aquesta fase també hi va participar el Barça CVB, que va caure a semifinals davant l’equip local per 3-0. Tot i l’ajustat del marcador, el CN Sabadell va saber dominar el partit. Més complicat ho va tenir el Voleibol Sant Just per classificar-se per la gran final. Va haver de lluitar fins al cinquè set per endur-se el partit davant les espluguines. Ja a la final les de Sant Just van saber dominar el partit davant el CN Sabadell i guanyar el títol que les acredita com a Campiones de Catalunya. La lluita per la tercera plaça també va ser aferrissada, i es va decidir en el cinquè parcial a favor de les d’Esplugues.

La fase es va celebrar al Pavelló 3 de les instal·lacions del CN Sabadell, que també va acollir la fase final de la categoria juvenil, a part d’altres fases finals d’accés al Campionat d’Espanya que havia acollit anteriorment. A l’entrega de premis hi va assistir el president de la secció de Voleibol del CN Sabadell, Oscar Llagostera.