El CE Roca-Andorra, campió de Catalunya cadet masculí

21/04/2013

Mataró va ser escenari dissabte de la Fase Final del Campionat de Catalunya cadet masculí, amb un club i una afició locals entregades al màxim. El CE Roca-Andorra va ser el campió final després de derrotar en la final de la tarda al CV Vall d’Hebron de manera clara per 3-0.

El conjunt que entrena l’argentí Daniel Livov es va mostrar com el millor equip de la fase final, en rebre per aquesta fase final el seus jugadors que la resta de l’any entrenen en el programa ARC Voleibol, convertint-se dos d’aquests jugadors, Pol Vila i David Crespo, claus en l’accés a la final pel matí davant l’amfitrió, CV Mataró.

En la primera semifinal es van trobar el campió de la lliga regular, CV Mataró, i el CE Roca-Andorra, en el que es podria catalogar de final anticipada. El públic local va respondre espectacularment, omplint les graderies del Poliesportiu Euskadi amb gairebé 500 espectadors. Finalment, els barcelonins van acabar guanyant el partit per 1-3, remuntant un 24-21 advers en el quart set, quan semblava que els locals durien la semifinal al tie-break, esperonats per un bulliciós públic que va acomiadar als seus jugadors com veritables herois.

Si en la primera semifinal va haver-hi emoció, la segona semifinal no va quedar-se curta. El FC Barcelona va arribar a dominar l’electrònic del pavelló 2-0, i va veure com el CV Vall d’Hebron li donava la volta per acabar enduent-se el partit i l’accés a la final en el tie-break. Una final en la que el CE Roca-Andorra no va tenir rival, aconseguint la victòria per 3-0 i recollint la copa de campions de mans del Vicepresident Primer de la Federació Catalana de Voleibol, Carlos Pérez de la Fuente, i del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Pere Galvany.

Ara, CE Roca-Andorra i CV Vall d’Hebron hauran de preparar la seva participació al proper Campionat d’Espanya de la categoria que tindrà lloc a Badajoz del 19 al 23 de juny.