HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

En marxa la tercera fase de la lliga aleví

15/03/2017

Dissabte es dóna el tret de sortida la tercera fase de la lliga aleví masculina que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Els 7 equips inscrits disputaran una Fase Final per aconseguir la classificació al Campionat d’Espanya de la categoria. La competició femenina va començar la passada setmana i només els 4 primers equips del grup 1 i 2 seran els que tinguin l’oportunitat de disputar la fase final.

Els equips inscrits a la categoria aleví masculina són el FC Barcleona, el CN Sabadell, el CE Escola Sant Gervasi Taronja, el CEV L’Hospitalet, el CV Sant Martí, l’EIC – Salou i el CV Andorra. L’any passat van aconseguir el bitllet al Campionat d’Espanya el CV Sant Martí, que va acabar cinquè a la competició estatal, i el CN Sabadell, que va quedar tretzè.

Pel que fa les noies, l’any passat Catalunya va tenir tres places al Campionat d’Espanya, i hi van participar el CN Sabadell, el CVB Barcelona i el CV Esplugues. Les d’Esplugues ja fa setmanes que tenen el seu bitllet reservat, ja que van quedar primeres de la fase regular. La resta d’equips jugaran per aconseguir estar a la Fase Final i optar al Campionat d’Espanya.

La fase final catalana per al grup masculí i femení es disputarà el 27 i 28 de maig en seu encara per determinar. Els dos millors classificats en aquesta fase, tant en categoria masculina com femenina, seran els equips que participaran al Campionat d’Espanya Aleví que es disputarà a Valladolid del 23 al 25 de juny.