Barcelona Sportmember i Barcelona Vichy Catalán campions infantils provincials

05/01/2017

Amb les grans finals de categoria infantil ha finalitzat el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials que durant tres dies ha omplert el pavelló Juanjo Garra de Lleida amb el millor voleibol de menors de Catalunya. Els guanyadors en categoria infantil, en aquest últim dia de competició, han estat en categoria masculina l’equip Barcelona Vihcy Catalán i per tercera vegada consecutiva, l’equip Barcelona Sportmember en categoria femenina.

Un dia més el pavelló de Balafia es va anar omplint des de primera hora del matí amb els millors jugadors de voleibol de Catalunya de categoria infantil. En total, més de 100 nous jugadors arribats d’arreu del territori en busca de ser la millor província en aquesta categoria. Finalment, el guanyador masculí va ser l’equip dirigit per Sito Guerrero, el Barcelona Vichy Catalán, que es va enfrontar en la gran final al Tarragona Score. Els barcelonins van aconseguir endur-se el partit i el títol provincial guanyant els dos sets als tarragonins, tot i un marcador bastant ajustat en alguns moments.

En categoria femenina la final es va disputar per tercer dia consecutiu entre el Barcelona Vichy Catalán i el Barcelona Sportmember, i per tercer dia també van ser les noies del Sportmember les que es van endur el títol de campiones provincials. Aquesta vegada però, el resultat es va decidir només en dos sets tot i la constant igualtat en el marcador. Eros Ortiz, va ser l’entrenador en pujar al més alt del podi. En tercera posició va acabar l’equip Girona Podoactiva, quartes les locals del Lleida Ajuntament de Lleida i la cinquena i sisena posició van anar a parar a mans de Barcelona Score i el Tarragona Ecotrofeo.

A l’entrega de premis hi van participar el president del CECELL, Toni Blesa; el president del Balafia Vòlei, Juan Campillos; Salut González, membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Voleibol; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

La delegació de Barcelona, que comptava amb 4 equips cada jornada, 3 femenins i un masculí, són els que s’han endut més títols de campions. El campionat femení l’ha guanyat el Barcelona Sportmember en les tres categories, mentre que el masculí s’ha repartit entre Tarragona Score en categoria juvenil, Girona Esteban en categoria cadet i el Barcelona Vichy Catalán en infantil.

El Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials finalitza amb la participació de 30 equips catalans, 12 en categoria masculina i 18 en femenina, en tres dies de competició juvenil, cadet i infantil. Més de 400 infants i uns 60 entrenadors s’han desplaçat fins a la terra ferma per disputar els més de 50 partits que han definit les millors seleccions provincials en cada categoria. Una competició que forma part del procés de selecció i organització de les seleccions catalanes de menors, en preparació al Campionat d’espanya de Seleccions Autonòmiques 2017.

Tot el campionat s’ha pogut seguir en directe per streaming i també a través del marcador online, a part d’un seguiment diari a través de les xarxes socials de la Federació Catalana de Voleibol, encarregada de l’organització del campionat amb la col•laboració del Baláfia Volei i el CECELL i l’ajut dels diferents patrocinadors de l’esdeveniment.