CV Sant Pere i Sant Pau, nou campió Catalunya juvenil masculí en una gran final davant CV Sant Marti

11/04/2016

Excel·lent comiat el que va tenir ahir al migdia el Campionat de Catalunya juvenil masculí 2015/16 amb una final molt intensa, de nivell i igualada entre els dos finalistes de la competició que va comptar en la cerimònia d’entrega de trofeus amb la presència de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roquetes, Josep Codorniu, i el President del CV Roquetes, Benjamin Cuevas.

El CV Sant Pere i Sant Pau va proclamar-se campió de Catalunya al Pavelló Poliesportiu de Roquetes, derrotant 3-2 al CV Sant Martí en un partit que va comptar amb tots els ingredients d’un gran partit de voleibol, fent gaudir als presents a les graderies. En una final també marcada pel respectuós minut de silenci que es va guardar en memòria del president d’Honor de la UFEC, Sr. David Moner i Codina.

Tots dos conjunts havien arribat a la final després d’eliminar a les semifinals disputades dissabte a la tarda a Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei Lleida i Institut Anna Gironella Mundet per idèntic marcador, 3-0, confirmant els pronòstics de favorits a arribar a la final després de liderar els seus respectius grups de promoció de la segona fase.

La Fase Final, va arrencar dissabte al matí amb la celebració dels partits de Quarts de Final, on el conjunt local va caure en el primer dels enfrontaments d’aquesta ronda eliminatòria davant l’Institut Anna Gironella Mundet a qui va plantar cara, mentre que l’Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei Lleida va derrotar per 3-0 al FC Barcelona, assolint tots dos conjunts la classificació a les semifinals i enfrontant-se ambdós equips diumenge en la lluita pel tercer lloc final del Campionat de Catalunya, amb victòria final 3-1 del conjunt barceloní.