Un espectacular CVB Barça força el 5è partit al Play-off de Superlliga femenina

14/04/2014 - 15/04/2014

Fantàstica resposta del CVB Barça aquest cap de setmana davant els seus aficionats i simpatitzants del voleibol català, així com de la presència en tots dos partits de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, la qual va donar suport a l’equip català en aquesta històrica cita.

L’equip blaugrana afrontava dissabte el tercer partit dels Play-offs pel títol de Superlliga-1 femenina, després d’haver perdut a Pamplona els dos primers enfrontaments de semifinals davant el GH Leadernet.

L’equip blaugrana va oferir una gran imatge ja a terres navarreses, i tot i comptar amb la baixa per lesió d’una de les seves principals referències ofensives com és Nerea Sánchez, van plantar cara a l’equip de Pamplona, caient en els dos partits amb el cap alt.

Dissabte van sortir a pista des del primer punt amb la ferma intenció de forçar el quart partit i amb el millor joc de la temporada, i sense daltabaixos, van derrotar 3-1 al GH Leadernet forçant així el quart partit, en un partit en el que van recuperar Nerea Sánchez, que juntament amb Maria Segura van ser les màximes anotadores catalanes amb 18 i 17 punts respectivament, en un encontre on les jugadores de Marta Gens van tenir una bona recepció, permetent a Mireia Carmona distribuir el joc a la perfecció pel centre i les puntes, destacant tot el bloc català en conjunt en aquesta gran victòria.

Ja en diumenge al migdia, el CVB Barça tenia la segona gran cita del cap de setmana. Després d’haver derrotar la tarda d’abans a les navarreses, tothom tenia al cap que es podia forçar el cinquè partit i així va ser. Les blaugrana es van avançar en el primer set, i després de que les visitants remuntessin per situar l’electrònic 1-2 les catalanes van tornar al partit de nou amb la intervenció en bloc del septet català on va destacar l’actuació en recepció i atac de Sofia Muller, autora de 17 punts, amb un 48% d’encert en atac, 4 bloquejos i punt de servei directe, amb una gran contribució per segon dia consecutiu de les centrals Camila Maldonado i Anna Espadalé en bloqueig i en entesa amb la distribuïdora del joc blaugrana, Mireia Carmona.

L’eufòria es va apoderar de la parròquia blaugrana i ja tothom i confia en la plantilla dirigida per Marta Gens, per tal de guanyar a Pamplona aquest dimecres a les 20:00 hores i arribar a la final pel títol de Superlliga-1 femenina, en una temporada, que passi el passi, serà considerada de magnifica.