El Vòlei 6 Manresa és Campió de Catalunya de Tercera Divisió Sènior femenina

27/05/2019

El Vòlei 6 Manresa s’ha proclamat Campió de Catalunya de Tercera Divisió sènior femenina després de guanyar la fase final de la categoria celebrada aquest passat cap de setmana a Sant Pere Pescador. A més, en aquesta fase també s’adjudicaven les places d’ascens a Segona Divisió als quatre equips millors classificats. Així, el CV Sant Pere Pescador, el CV Esplugues B, el SD Espanyol i les manresanes, disputaran la propera temporada a la categoria de plata del voleibol català.

El play off, que s’ha disputat al pavelló poliesportiu Sant Pere Pescador, va començar dissabte al matí amb la celebració dels quarts de final. L’equip local, i organitzador de la fase, va guanyar el seu partit, per 3-1, a la Torre de Claramunt VC A aconseguint així el passi a semifinals. D’altra banda, el CV Esplugues també guanyava el seu partit per 3-1 al CV Viladecans. Amb la classificació per semifinals, els equips s’asseguraven l’ascens, però quedava pendent saber qui seria el Campió de Catalunya.

Ja per la tarda, a semifinals, les gironines es van trobar amb el SD Espanyol. Una vegada més es repetia el resultat de 3-1 però les locals quedaven fora de la final després de perdre. Això si, amb l’objectiu de l’ascens assolit. L’altra semifinal la van disputar el Vòlei 6 Manresa i el SD ESpanyol, amb victòria de les bagenques, també per 3-1. Màxima igualtat entre les de Sant Pere Pescador i les d’Esplugues en la lluita pel tercer calaix del podi, que es va acabar decantant per les locals. També molt igualada va ser la final entre les manresanes, que es van endur el títol, i les d’Esplugues, sots campiones de Catalunya. A l'entrega de premis hi va assistir l'alcalde de Sant Pere Pescador, Agustí Badosa.

El pavelló poliesportiu de Sant Pere Pescador tornarà a ser seu d’una fase final aquest proper cap de setmana, en aquesta ocasió de la categoria cadet preferent. El play off, en el que hi participaran 6 equips servirà per determinar el Campió de Catalunya de la categoria. Els equips que hi participaran són el CV Lloret B, l’AEE Elisabeth, l’Alpicat Vòlei Associació, el Grint AT ME Balàfia Volei, el Vòlei Vilassar i el club local, el CV Sant Pere Pescador. Tot i que la fase comença dissabte, la final es disputarà diumenge a les 12:30 del migdia.