DSV CV Sant Cugat suma victòries a la Lliga Iberdrola i a Primera Nacional

26/11/2019

Els dos primers equips del DSV CV Sant Cugat han sumat importants victòries aquest cap de setmana. Per un costat, les de Rafa Ruiz han sumat la segona victòria de la temporada que les treu de les posicions de descens, mentre l’equip de Primera Nacional supera al Voleibol Sant Just i es col·loca segona de la categoria.

L’equip de Superlliga femenina, dirigit per Rafa Ruiz, va guanyar el segon partit de la temporada a casa del l’AD Algar Surmenor en un ajustat enfrontament que es va decidir al cinquè set. Les santcugatenques van començar dominant el partit guanyant els dos primers parcials, deixant el rival a 23 el primer i a 20 el segon. Però les murcianes no van donar el partit per perdut i van sortir a capgirar el marcador, deixant a les vermell i negres a 16 i 15 en el tercer i quart parcial. Els nervis de les catalanes i la gran remuntada de les murcianes feia presagiar una nova derrota tot i el punt aconseguit, però les de Ruiz van tornar a demostrar que volien la victòria i van tancar el set de desempat amb un 10-15 al marcador.

Amb aquesta nova victòria l’equip de la Lliga Iberdrola suma 5 punts i es col·loca desè a la classificació abandonant les posicions de descens, que ha intercanviat amb el Madrid Chamberí. El Barça CVB continua últim amb 4 sets a favor i 21 en contra. Les de Rafa Ruiz rebran aquest cap de setmana a Valldoreix al Sanaya Libby’s La Laguna, mentre les blaugrana viatjaran a casa del CV Kiele, setè a la classificació.

També ha aconseguit una important victòria l’equip santcugatenc de Primera Nacional que ha guanyat com a local al Voleibol Sant Just, invicte fins aquesta jornada, i que té una jornada menys. Les de Sant Cugat, amb 19 punts després de 7 victòries i una derrota, es col·loquen segones classificades a la categoria. Les de Sant Just, amb un partit menys també tenen 19 punts, i ocupen la tercera posició.

El partit entre vermell i negres i les de Sant Just va acabar un 3-2 favorable a les de Sant Cugat que van remuntar el partit després d’anar perdent 0-2. El proper partit les de Sant Just juguen amb l’últim classificat, el CV Zaragoza Artemisa, que només ha guanyat un set, mentre les de Sant Cugat ho faran a casa del Cecell Lleida, desè amb 5 punts i dues victòries.