El Barça Voleibol líder en solitari a Superlliga 2

19/11/2019

El derbi català de la Superlliga 2 masculina entre el Tarragona SPSP i el Barça Voleibol es va resoldre a favor dels blaugrana, que d’aquesta manera desfan l’empat existent fins al moment i els posiciona al capdavant de la classificació en solitari. A més, el Voleibol també ha guanyat aquesta jornada i ja té 6 punts.

Dissabte, més de 500 persones van omplir les grades del Pavelló Municipal de Sant Pere i Sant Pau per veure el duel entre els líders de la categoria, que arribaven al partit empatats a punts després de resoldre tots els seus enfrontaments amb victòries per la màxima i sense haver cedit un set. El lideratge estava en joc i, a més, entre dos equips catalans que busquen recuperar la màxima categoria del voleibol espanyol.

El partit es va resoldre per 1-3 a favor dels blaugrana, que tot i començar perdent el primer set a favor dels locals van saber capgirar el marcador. Tot i la derrota, Vlado Stevovski, entrenador del conjunt cooperativista, va voler ‘felicitar als jugadors pel joc i el treball que han fet’. Els de Tarragona van dominar amb claredat el primer parcial tancant el marcador amb un contundent 25-16. Tot i així, l’eficient servei dels blaugrana va portar moltes complicacions als tarragonins que van veure com s’escapaven el segon, tercer i quart set. ‘El tercer i quart parcials sobretot a final de set’, explicava Stevovski.

Amb aquest resultat els de Fredinson Mosquera, entrenador blaugrana, es situen primers a la classificació amb 21 punts, tots els possibles, i només un set en contra. D’altra banda, els tarragonins sumen 18 punts, una derrota i 3 sets en contra, el que els situa segons i a 6 punts del tercer classificat, el cvleganes.com

La propera jornada els cooperativistes visiten al CV Mediterráneo Castellón, vuitè, mentre els blaugrana jugaran com a locals i rebran el CV Pizarra, setè classificat.

NOVA VICTÒRIA DEL MUNDET

El Voleibol Mundet ha sumat una nova victòria aquesta jornada contra els cuers de la classificació, el Grupo Egido Pinto. El triomf per 3-1 col·loca els de Salguero amb 6 punts i desens a la classificació. El proper partit tindran un partit complicat a casa el Michelin Mintonette Almería, quart classificat.