El CVB Barça campió de la Superlliga Junior femenina

19/02/2018

El juvenil del CVB Barça s’ha proclamat campió de la Superlliga Junior femenina després de guanyar a la gran final a l’equip local, el DSV CV Sant Cugat per 1-3 (20-25/16-25/25-13/20-25). Amb aquest resultat es posa punt i final a la competició que ha durat quatre dies i que ha acollit els millors equips de la categoria a nivell espanyol.

Les blaugrana tancaven la competició guanyant un gran partit on van saber mantenir el ritme de joc i cometre pocs errors, a excepció del tercer set que va ser per les santcugatenques. El primer parcial, tot i començar amb igualtat al marcador va acabar caient del costat blaugrana, a l’igual que el segon on les locals es van veure superades amb claredat. Canvi de tornes al tercer set on el Sant Cugat va dominar en tot moment i va fer presagiar la revifada del conjunt local. Les jugadores del Barça, però, van saber sentenciar el quart set tot i començar amb inferioritat al marcador.

Així, el CV Barça es proclamava campió de la Superlliga Junior 2018, mentre el DSV Sant Cugat es penjava la medalla de plata. En tercera posició van acabar les gallegues del CV Zalaeta, que van guanyar per 1-3 a les asturianes del RGC Covandonga aconseguint penjar-se la medalla de bronze en el tercer calaix del podi.

Aina Berbel, jugadora del DSV CV Sant Cugat va ser escollida com la MVP Iberdrola del torneig i va rebre el premi de mans de Nuria Terribas, presidenta del club de Sant Cugat. També van participar a l’entrega de premis Albert Salarich, president de l’Associació Sant Cugat Creix, que va fer entrega de la copa al tercer classificat; Susanna Pellicer, tinència d’alcaldia de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, que va fer entrega dels guardons al segon classificat; i la vicepresidenta de la Real Federación Española de Voleibol i presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que va fer entrega de les medalles i la copa de campiones al CV Barça.

A la classificació final, 8 equips catalans han tingut una meritòria participació al campionat quedant entre els millors posicionats. A banda dels equips finalistes, el CV Premià de Dalt ha finalitzat en sisena posició, el Vall d’Hebron en la setena i el Voleibols Sant Just en la vuitena. També hi han participat el CV Mataró, el CV Esplugues i el Vòlei Vilassar, que han acabat en onzena, tretzena i setzena posició respectivament.