Cara i creu pels equips catalans a Superlliga Masculina

10/10/2017

El debut del Tarragona 2018 SPSP a la Superlliga masculina de voleibol no ha estat favorable. L’equip de Vlado Stevosvki ha caigut per 3-0 davant el Mediterráneo Castellón en el primer partit de la temporada. Per la seva banda, el FC Barcelona encapçala la taula de la lliga d’or del voleibol espanyol després de la contundent victòria a casa de l’altra debutant, l’UBE L’Illa Grau, també de Castelló.

TARRAGONA 2018 SPSP

L’equip cooperativista va donar la cara, sobretot en el primer set, que es va acabar decantant per la mínima, 24-26 per l’equip de Castelló. La intensa lluita del primer parcial va marcar els ànims, i el joc dels tarragonins que van començar el segon set amb un parcial de 3-12. Tot i els intents dels de Sant Pere i Sant Pau per rebaixar la diferència el set va acabar amb un 15-25 al marcador.

A l’últim set, els tarragonins van tornar a demostrar el seu millor joc i la igualtat va tornar al lluminós, però diferents errors no forçats van donar ales als de Castelló que van agafar quatre punts de distància. A partir d’aquí el Tarragona 2018 SPSP només va aconseguir anar a remolc fins tancar el marcador, i el partit, amb un 19 – 25.

Els cooperativistes ocupen ara mateix la penúltima posició a la classificació general. La propera setmana l’equip tarragoní es desplaçarà fins a Sòria per disputar, dissabte a les 19:15 hores, el partit amb el Río Duero Soria.

FC BARCELONA

Més afortunats van estar els jugadors de David Lorente en el primer partit oficial de la Superlliga Masculina. Els blaugrana han debutat amb una contundent victòria per 3-0 a casa de l’UBE L’Illa Grau, equip que va aconseguir l’ascens a Superlliga, conjuntament amb el Tarragona 2018 SPSP la temporada passada.

Els blaugrana van tancar els tres sets disputats amb solvència, deixant el marcador local a 14, 20 i 15 punts en cada parcial. Amb aquest resultat, els de Lorente es posen al capdavant de la taula de la Superlliga després de la primera jornada. El proper partit el disputaran com a locals, diumenge a les 12:30 hores, contra el Vecindario ACE GC de Las Palmas de Gran Canaria.