Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Jiménez-Vives i Merteki-Martínez triomfen a Calella en la quarta prova del Circuit Català

26/06/2016

La Platja del Garbí de Calella va ser escenari al llarg del cap de setmana de la quarta prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 que va proclamar vencedors sobre la sorra de la capital turística del Maresme als tarragonins Dídac Jimenez i Christian Vives en categoria masculina, i la parella arrelada a Madrid, Evangelia Merteki-Carmen Martínez.

Dídac Jiménez i Christian Vives van proclamar-se vencedors de la quarta prova del Circuit Català de Vòlei Platja en categoria masculina, en un espectacular torneig on els vencedors de les darreres proves van quedar eliminats, o bé en les prèvies de dissabte, com el cas dels campions a Barcelona i Lloret de Mar, Agustín Correa-Lluis Badosa, o bé al quadre final els campions la setmana passada a Vilanova i la Geltrú, Gerard Aguilà-Sergi Ten. Amb tot, els tarragonins Jiménez-Vives van realitzar un extraordinari torneig per tal de derrotar en el tie-break de la final als joves Conrad Rovira-Ferran Serra, botxins dissabte dels campions de les dues primeres proves Correa-Badosa, i brillants subcampions sobre la sorra de Calella. El podi el van completar Genildo Da Silva i Xavier Folguera, els quals van superar en la final de consolació a Lukas Bahrle i Paco Ibáñez.

Les actuals campiones de Catalunya Evangelia Merteki i Carmen Martínez van sumar a Calella el seu segon triomf com a parella en aquest Circuit Català, tercer triomf per la grega en aquest 2016. Merteki-Martínez van imposar-se en la final a Carla Martínez i Marta García, campiones diumenge passat a Vilanova i la Geltrú, assolint així l’or d’aquesta quarta prova del Vichy Catalan Volei Tour. El tercer calaix del podi el van ocupar per segona setmana consecutiva les també incombustibles Rebeca Fernández-Virginia Carmona, qui van vèncer en el partit per la tercera posició del torneig a Raquel Brun i Elena Biosca.

La prova de Calella del Vichy Catalan Volei Tour va finalitzar amb la cerimònia d’entrega de premis, a la qual van assistir el Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Calella, Albert Torrent i el vocal de Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, Ángel Sanchís.

El Vichy Catalan Volei Tour descansa ara una setmana i tornarà amb més força el cap de setmana del 9 i 10 de juliol amb la cinquena aturada a la platja de Cunit.