Correa-Badosa i Merteki-Martínez, vencedors de la segona prova disputada a Lloret de Mar

06/06/2016

Eren les parelles número 1 de la prova de Lloret de Mar, estaven classificats directament pel quadre final de diumenge, partint com a favorits al triomf de la segona prova del Vichy Catalan Volei Tour, i així ho van fer palès en la segona aturada del Circuit Català de Vòlei Platja 2016.

Amb una bona afluència de participants, setze parelles al quadre femení i vint-i-vuit al masculí, van gaudir de la sorra de la platja de Fenals de Lloret de Mar i d’un cap de setmana d’allò més calorós.

Agustín Correa i Lluis Badosa, al quadre masculí, i Evangelia Merteki i Carmen Martínez, al femení, van sumar el triomf a la platja de Fenals. Els primers van repetir triomf en aquest Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya. Vencedor en la prova inaugural de Barcelona, els experimentats Correa-Badosa van tornar a pujar al més alt  del podi, després de derrotar en la gran final a Gerard Aguilà i Yamil Yanes. El podi el van completar Genildo Da Silva i Germán López, que van superar en el tercer i quart lloc de la prova de Lloret de Mar a Jordi Sagrera i Ramon Linares, dupla que va completar un gran cap de setmana partint des de les prèvies de dissabte al matí.

Al quadre femení, les campiones de Catalunya de 2015, Evangelia Merteki i Carmen Martínez, van fer-se amb el triomf final en la sorra de Fenals. La grega va sumar el seu segon triomf consecutiu al Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya, de nou amb la seva partner habitual. Merteki-Martínez van superar en la final a Carla Martínez i Marta García, segones caps de sèrie de la prova gironina, i que havien superat en semifinals a Marta Galceran i Meche Arends, qui van repetir el podi amb la medalla de bronze de Barcelona, després de superar en la final de consolació a Sonia Duran i Laura Pallares.

La segona prova del Vichy Catalan Volei Tour va finalitzar amb l’entrega de premis a la que van assistir l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Joan Bernat, i el Delegat Territorial a Girona de la Federació Catalana de Voleibol, Miquel Gracia.

Ara, el Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 s’atura una setmana, per tornar amb més força el cap de setmana del 18 i 19 de juny a Vilanova i la Geltrú, per a la qual s’obrirà en breu termini d’inscripcions.