Bona actuació al WEVZA de Senigallia per Ribera-Fernández amb una quarta plaça final

21/07/2015

Aquest cap de setmana va tenir lloc a la localitat italiana de Senigallia una nova prova del Circuit WEVZA de l’Associació Zonal Europea amb la participació de la parella més internacional del vòlei platja català: Ester Ribera – Amaranta Fernández.

Les catalanes van realitzar un gran torneig i van assolir la classificació per a semifinals on van topar-se amb les italianes Cicolari-Momoli, les quals van barrar el pas a Ribera-Fernández a la final de la prova, on van acabar imposant-se les alemanyes Bieneck-Grobner.

En la lluita per la tercera plaça del torneig, Ester Ribera i Amaranta Fernández van caure davant les franceses Jupiter-Longuet, finalitzant així la seva participació a un nou torneig internacional en una gran quarta posició final.