Tots els participants de la 2a Prova. Foto: Josep Querol.

Campiones Sub´19 femenines. Foto: Josep Querol.

Castelldefels corona els campions de la 2a Prova del Campionat Catalunya clubs Vòlei Platja
06/07/2015

El Beach Club Esportiu El Pèndul de Castelldefels va coronar dissabte els campions de Catalunya de la segona prova del Circuit Català de clubs 2015. Fins a cinc categories van gaudir de la sorra de Castelldefels, coronant-se campions equips del CV Sant Cugat, FC Barcelona/Mundet, CVP Ponent, CV Premià de Dalt i CV Vall d’Hebron.

La segona i definitiva prova del Campionat de Catalunya de clubs de Vòlei Platja va decidir també els equips que representaran el Vòlei Platja català als diferents Campionats d’Espanya de clubs en categories de menors.

En la categoria Sub’19 femenina, Judith Querol i Paula Mir del CV Premià de Dalt, van repetir el triomf de la primera prova del 14 de juny a la platja de la Nova Icària de Barcelona, imposant-se a les altres dues parelles participants en aquesta categoria, Piña-Julián (CVP Arenys) i Blanes-Calvo (CE Eduvolei Ametlla).

Pel que fa a la categoria cadet triomf per CV Vall d’Hebron i CVP Ponent a Castelldefels. En categoria femenina, Saró-Lacall- León-Toro del CV Vall d’Hebron van imposar-se en la final a les vencedores de la primera prova, Bará-García-Buján-Belda del CVP Arenys per 2-0 (21-18, 21-8), mentre que en la lluita per la tercera plaça l’equip del CVP Ponent, Domenech-Segalá-Soler-Esteban-Chueca-Riba, va derrotar al tie-break (21-12, 17-21, 15-11) a l’equip del CVB Barça format per Pardo-Santamaria-Sánchez-Vilar. En categoria masculina, victòria en aquesta segona prova del Circuit Català de clubs de l’equip del CVP Ponent de Lleida format per Muzas-Jiménez-Roig-Montañola que va imposar-se en la final a l’equip del CVP Arenys Pérez-Font-Belda-Montes per 2-1 (17-21, 21-10, 16-14). La tercera plaça va correspondre als campions de la primera prova, l’equip de l’AE Carles Vallbona Granollers format per Vives-Jiménez-Pascual-Altimira.

Triomf per CV Sant Cugat i FC Barcelona/Mundet en la categoria dels més petits

La categoria més jove del Campionat de Catalunya de clubs de Vòlei Platja va proclamar vencedors en aquesta segona prova a CV Sant Cugat i FC Barcelona/Mundet. Així, en categoria masculina els campions van ser els jugadors de FC Barcelona i CV AA Llars Mundet, Peña-Tejedo-Busquets-Espinar, que van derrotar a Luke-Pons-Ortiz-Montes del CVP Arenys per 2-1 (15-21, 21-11, 15-11), proclamant-se doncs vencedors d’aquesta última prova del Circuit.

En categoria femenina, l’equip del CV Sant Cugat, Bové-Escribano-Orejas-Rodríguez va repetir triomf i va vèncer en la final a l’equip del CVP Arenys format per Belda-Pons-Puy-González-Aulet 2-0 (21-18, 21-10) assegurant-se així el triomf final al Circuit Català de clubs d’aquest 2015. La tercera posició va correspondre a les jugadores del CV Premià de Dalt Alocén-Vives-Danés-Matamoros que van derrotar en la final de consolació a l’equip del CVB Barça format per Ortiz-Julia-Gras-Julia.