Plaza-Raksanyi i Puri-Kliokmanaite, triomfadors de la 3a Prova Svatour Campionat de Catalunya

29/06/2015

Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú va acollir al llarg del cap de setmana la tercera de les proves del Svatour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2x2, amb triomf per a les parelles Plaza-Raksanyi, en masculí, i Puri-Kliokmanaite, en femení.

En categoria masculina el triomf va correspondre a la parella formada per Francesc Plaza i Alexandre Raksanyi, els quals van derrotar en la final a Gerard Aguilà i Jordi Roca. La tercera plaça de la prova va correspondre als tarragonins Christian Vives i Dídac Jiménez, que van superar en la lluita pel bronze a López-Da Silva.

Pel que fa a la categoria femenina, victòria per a les bàltiques Kadri Puri i Erika Kliokmanaite del CV Roquetes, que en la final del torneig van vèncer a Merteki-Martínez, retornant així al triomf de la primera prova del Circuit Català 2015 disputada a Barcelona. Al tercer calaix del podi van pujar les jugadores del CV Esplugues, Virginia Carmona i Rebeca Fernández, les quals van endur-se la medalla de bronze en absència per lesió en la final de consolació de la parella Marta García-Carla Martínez.

A l’entrega de premis va assistir el Secretari de la Junta Directiva de la Federació Catalana, Nacho Calderé, en un Circuit Català que tindrà una setmana de descans i que retorna a l’acció el cap de setmana de l’11 i 12 de juliol a la Platja del Cavaió d’Arenys de Mar.