CVP Arenys, Carles Vallbona, CV Sant Cugat i CV Premià Dalt, triomfadors 1a prova clubs Vòlei Platja

15/06/2015

La Platja Nova Icària de Barcelona va ser escenari diumenge al matí d’una espectacular jornada de Vòlei Platja formatiu amb la realització de la primera prova del Campionat de Catalunya de clubs en totes les seves categories. Amb la participació de 28 equips i més de 100 jugadors i jugadores, el CVP Arenys, el CV Sant Cugat, el CV Premià de Dalt i l’AE Carles Vallbona Granollers, es van repartir els triomfs a les diverses competicions celebrades.

La categoria més nombrosa de les sis que es van celebrar va ser l’infantil femenina, amb un total de 12 equips i on en un desenllaç pel triomf entre dos equips del CV Sant Cugat es va acabar imposant l’equip format per les jugadores Bové-Escribano-Orejas-Rodríguez, que es va imposar en la final a l’integrat per Caralt-Villa-Caralt-Jiménez-Matamoros. En categoria infantil masculina, l’equip del CVP Arenys format per Belda-Pons-Montes-Ortiz-Sanchis va ser el vencedor, finalitzant en una meritòria tercera posició en la categoria cadet, on va triomfar l’equip de l’AE Carles Vallbona Granollers format per Vives-Altimira-Jiménez-Pascual, imposant-se en la final al conjunt del CVP Arenys (Font-Pérez-Muñoz-Montes-Belda).

En la categoria cadet femenina , la segona més nombrosa amb sis equips participants, va veure com l’equip del CVP Arenys format per Bará-García-Buján-Belda es feia amb el triomf en la primera prova del Circuit Català de clubs de Vòlei Platja, per davant de les jugadores del CVP Ponent de Lleida, Domenech-Segala-Soler-Esteban-Chueca-Riba, subcampiones de la prova, i de les terceres classificades del CV Vall d’Hebron, Saró-Lacalle-León-Toro.

Triomfs per CV Premià de Dalt i CVP Arenys en la categoria Sub’19

La categoria Sub’19 de clubs del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja va proclamar vencedors als equips  del CV Premià de Dalt, en categoria femenina, i del CVP Arenys, en la masculina. Així, Paula Mir i Judith Querol van vèncer a les jugadores del CVP Arenys, Piña-Julián, fent-se amb la primera prova del Circuit Català de clubs de la categoria. Mentre en categoria masculina, Estenegre-Torreblanca del CVP Arenys van proclamar-se campions derrotant a Peña-Ruiz del CE Eduvolei Ametlla, en una gran jornada de Vòlei Platja culminada amb l’entrega de premis a la que va assistir el Vicepresident Primer de la Federació Catalana de Voleibol, Carlos Pérez de la Fuente.