CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Alegría de Triguero-Kliokmanaite. Fotografía: Carlos Bianchi.

Triguero-Kliokmanaite, repeteixen triomf a Cambrils. Victòria en masculí dels uruguaians Zanotta-Wil
16/07/2012 - 17/07/2012

Cambrils va acollir el cap de setmana la segona prova Open del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2012 amb victòries finals de Carolina Triguero-Erika Kliokmanaite en el quadre femení, i dels uruguaians Nicolás Zanotta-Guillermo Williman.

Carolina Triguero i Erika Kliokmanaite van repetir el triomf aconseguit diumenge passat a la Platja de La Fragata de Sitges i van derrotar en la final de la prova a les actuals campiones de Catalunya, Marta García-Carla Martínez. La tercera plaça del podi va a parar a mans de la parella formada per Carlota Santamaría i Nerea Sánchez, acompanyant així en el podi a les dues parelles finalistes.

Els uruguaians Nicolás Zanotta i Guillermo Williman retornaven al Circuit Català després de la seva primera participació l’any passat al Campionat de Catalunya, així com en el Torneig Internacional Ciutat de Barcelona, i ho van fer per la porta gran, amb victòria en la final de Cambrils davant els cubans Yamil Yannes-Juan Miguel Rosell, a qui van derrotar en la final, d’un torneig en el que els andorrans Cristian Salvador i Xavier Folguera van completar el podi de la prova.

L’entrega de premis de la segona prova Open del Circuit Català 2012 va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, del Regidor d’Esports, Lluís Abella, i de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

La següent estació del Campionat de Catalunya 2012 de Vòlei Platja serà aquest proper cap de setmana del 21 i 22 de juliol a la platja de Montgat.