Foto cedida per CARLOS BIANCHI.

Aguilà-Yanes i Ribera-Fernández, campions de la prova homologada CCVP del Masnou
05/06/2014 - 06/06/2014

El Circuit Català de Vòlei Platja 2014 va donar iniciar diumenge amb la celebració de la primera prova homologada celebrada al Club Nàutic El Masnou. Gerard Aguilà-Yamil Yanes i Ester Ribera-Amaranta Fernández, van resultar els primers vencedors del Campionat de Catalunya.

La tercera edició del Torneig Open de Vòlei Platja organitzada pel CN Masnou va tenir una participació destacada en ambdues categories i un nivell elevat de joc en aquest inici oficial de la temporada de Vòlei Platja en el Circuit Català d’enguany.

Les jugadores del CN Masnou, Ester Ribera i Amaranta Fernández, van vèncer a ‘casa’ després de derrotar en la final a la parella gallega formada per Nuria Bouza i Mary Álvarez del Burgo. En el tercer i quart lloc les bàltiques Erika Kliokmanaite i Kadri Puri del CN Masnou van derrotar en la final de consolació a les jugadores del CV Premià de Dalt, Raquel Brun-Elena Biosca.

En el quadre masculí la victòria final va correspondre a la parella del CV Premià de Dalt Gerard Aguila-Yamil Yanes, els quals van derrotar en la final a la parella també del CV Premià de Dalt, formada per Juan Miguel Rosell i Jordi Roca. Al tercer calaix del podi van pujar Agustín Correa i Lluis Badosa, qui van vèncer a Didac Jiménz i Christian Vives.

A l’entrega de premis va assistir la presidenta del Club Nàutic El Masnou, Mª Glòria Aragó. La propera aturada del Circuit Català 2014 2x2 de Vòlei Platja serà també a El Masnou el dissabte 21 de Juny amb la realització de la segona prova Open homologada Frankfurt Parera Beach Volley.