Kliokmanaite-Puri i Ferrarini-Badosa, vencedors en la tornada del CCVP

30/06/2013

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja tornava aquest cap de setmana amb la disputa de la prova Open de Mataró. Després d’una setmana d’aturada, en la que la Federació Catalana de Voleibol estava bolcada en la organització de la Lliga Europea, i altres esdeveniments en el marc de la cita europea, el Circuit Català retornava en la localitat maresmenca.

Kliokmanaite-Puri, en categoria femenina, i Ferrarini-Badosa, en masculina, van ser els vencedors de la segona prova Open del Circuit Català de Vòlei Platja 2013, recollint de mans de les autoritats presents les medalles i copes que els hi acreditaven com a triomfadors en Mataró. Unes autoritats representades pel Vicepresident Primer de la FCVb, Carlos Pérez de la Fuente, i del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Pere Galbany.

En categoria femenina les debutants aquesta temporada en prova puntuable pel Circuit Català 2013, Kliokmanaite-Puri, van derrotar a les absolutes dominadores fins a aquesta prova, Ribera-Triguero (CN Masnou), a les que van derrotar en la final 21-13. Abans, en semifinals, les debutants al CCVP s’havien desfet de les joves Raquel Brun-Sandra Campo (CV Premià de Dalt), a qui van derrotar per 21-17. En la lluita per la tercera plaça les jugadores del CV Esplugues, Virginia Carmona i Rebeca Fernández van derrotar 21-12 a Brun-Campo i van pujar d’aquesta manera al podi de la prova de Mataró.

Felix Ferrarini i Lluis Badosa, en el quadre masculí, van tornar a proclamar-se campions d’una prova puntuable del Circuit Català 2013, repetint triomf de la primera prova Opena disputada a Sant Vicenç de Montalt. Els jugadors de l’AEC Vallbona Granollers, van superar en la final 21-16 als andorrans Geni Da Silva-Christian Salvador, els quals competien per segona vegada en aquesta edició del Circuit Català, després de l’experiència de fa dues setmanes al torneig homologat del Frankurt Parera. La tercera posició va anar a parar a mans dels cubans Yamil Yanes-Juan Miguel Rosell (CV Premià de Dalt), els quals van derrotar en el partit pel tercer i quart lloc a Roxlo-Bahrle per 21-10.

Ara, el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja patirà una aturada d’una setmana, tornant l’acció el proper 13 de juliol a Castelldefels.