Voleiboom corona els primers Campions de Catalunya de vòlei platja 4x4

22/07/2021

Aquest darrer cap de setmana Voleiboom ha celebrat, a la platja de Castelldefels, el primer Campionat de Catalunya 4x4 de vòlei platja, masculí i femení. Una competició que es va celebrar durant la jornada de diumenge en paral·lel al campionat 2x2 mixt i 2x2 de menors. Així, s’han proclamat els primers campions d’aquesta categoria que va ser homologada per la Federació Catalana de Voleibol recentment.

En categoria masculina l’equip campió va ser ‘De pisteros a playeros’ format per Sergi Reñé, Gerard Osorio, Hector García, Noé de Mena i Jesús Villena, que van guanyar a la final a l’equip ‘Jampa Boys’ format per Pol Vila, Eric Estalella, Manuel Nieto i Rafael Muro. La tercera posició també va ser per cares conegudes del voleibol i el vòlei platja. Al tercer calaix del podi va pujar l’equip ‘Bros&Company’ format per Xavier Pérez, Ferran Serra, Luis Miguel Espejo, Marc Ramon Morillo i Conrad Rovira, que van guanyar a la final de consolació a ‘Valenzuela’.

En categoria femenina, l’equip que es va erigir com a flamant campió vas ser el ‘Dónde está Erika’, format per Erika Kliokmanaite, Kadri Puri, Tania Moreno i Elena Biosca, que van guanyar a la gran final a l’equip ‘Four Boom’, que l’integraven Rebeca Fernández, Julia Bonet, Marta García i Marta Galceran. El tercer calaix del podi el va ocupar l’equip ‘Sisters of Anarchy’, que estava format també per jugadores habituals del vòlei platja català com Jemima Sena, Maria Palet, i les germanes Raquel i Laura Brun.

A més, també hi va haver categoria de plata en la categoria pro masculina, on ‘Perfect Timming‘ i ‘The Last Dance’, van quedar en primera i segona posició. A l’entrega de premis hi van assistir Ester Niubó, segona tinent d’alcalde de Castelldefels; Lourdes Armengol, regidora d’Igualtat; i, Jordi Vendrell, regidor de Gestió Econòmica, que van fer entrega dels trofeus i regals als guanyadors.