Mataró corona els Campions de Catalunya de Vòlei Platja de menors de clubs

10/07/2019

Aquest passat cap de setmana, s’ha celebrat a la platja del Varador del Mataró les finals del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de menors, tant de clubs com individuals, de totes les categories. Així, es coronaran els Campions de Catalunya i s’entregaran els bitllets per poder participar als Campionats d’Espanya.

Més de 35 equips van participar durant el cap de setmana al campionat de Clubs. 10 en categoria infantil, 12 en categoria cadet, 7 en categoria sots-19 i 8 en la sub-21. En categoria infantil masculina el CV Arenys va ser l’equip que es va alçar amb el títol de la prova, i també amb la de campions de Catalunya després de guanyar les dues proves disputades. En segona posició va quedar el CV Ametlla del Vallès. Pel que fa a categoria infantil femenina, les flamants campiones van ser les noies de l’AEC Carles Vallbona, que van quedar primeres a Mataró i ho han fet també a totes les competicions de la categoria.

Pel que fa a categoria cadet femenina, s’hi van inscriure un total de 10 equips. Les campiones a Mataró van ser les noies del CV Tiana, però que ocupen la tercera posició del rànquing un cop finalitzada la competició. El CVP Arenys és el club que ha quedat campió de Catalunya per rànquing després d’una primera i tres terceres posicions. A Mataró, també van ser segones. El sots campionat de Catalunya és pel CV Sant Just que acumula una primera posició a Lloret de Mar, una segona al Masnou i dues terceres posicions. En categoria masculina, amb només dos equips a la prova de Mataró, el podi i el campionat de Catalunya va ser pel Club Vòlei Canet, mentre que la segona plaça l’ocupa el CV Ametlla del Vallès.

La categoria sots-19 femenina va contar amb la participació de 7 clubs a la platja del Varador. El CV Tiana, que venia de fer un bronze a El Masnou, es va alçar amb el triomf a la prova i aconseguia així també el Campionat de Catalunya. La segona posició va ser pel Club Voleibol Vall d’Hebron que tancava la classificació general amb el sots campionat de la categoria i, per últim, va tancar el podi el CN Sabadell. No hi va haver competició masculina d’aquesta categoria.

Finalment, el títol de campió de Catalunya en categoria sub-21 femenina i que també es va proclamar campió de Mataró va ser pel CV Vall d’Hebron. Al segon calaix del podi van pujar les noies del Beach Sports Catalunya. D’altra banda, en categoria masculina on hi van participar 3 equips, el triomf a la platja del Varador i també al Campionat de Catalunya va ser pel Club Volei Platja Arenys. El Beachs Sports Catalunya va acabar en segona posició i el CV Tiana en tercera, marcant també d’aquesta manera el podi al Campionat de Catalunya.