CVP Arenys, Vòlei Vilassar i DSV CV Sant Cugat, campions primera prova clubs a Premià de Dalt

13/06/2016

Les instal·lacions del Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt van ser seu al llarg del cap de setmana de la primera prova del Campionat de Catalunya de clubs de Vòlei Platja a les categories infantil, ambdós gèneres, Sub’19 femení i Cadet femení.

En categoria infantil masculina el Vòlei Vilassar va resultar vencedor d’aquesta primera prova de les tres en total que es celebraran en el Circuit Català de clubs. En una prova desenvolupada dissabte amb quatre equips participants el Vòlei Vilassar va vèncer en la final al CVP Arenys, mentre que l’Associació Catalana d’Esports de Platja de Montgat i el CV Andorra van completar la classificació final d’aquesta primera prova amb la tercera i quarta posició respectivament, en una primera prova que va tenir dissabte present en l'entrega de premis al vocal de Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, Angel Sanchis.

També en dissabte va tenir lloc una multitudinària categoria infantil femenina, on fins a deu equips van prendre part de la primera prova del Campionat de Catalunya de clubs i amb victòria final d’un dels tres equips que va presentar el DSV CV Sant Cugat, on en una final fratricida entre dos dels seus equips va acabar fent-se amb el triomf l’equip 1 del club vallesà davant el 2, en un podi que van completar amb la tercera plaça el Club Vòlei Platja Ponent lleidatà i el tercer equip en discòrdia del DSV CV Sant Cugat.

Doblet diumenge del CVP Arenys

Diumenge va tenir lloc també a les instal·lacions del Beach Sports Catalunya la celebració de les proves cadet i Sub’19 femenines, on el Club Vòlei Platja Arenys va fer-se amb el triomf final en ambdues categories.

En la categoria cadet victòria en la final 2-0 del CVP Arenys davant un dels dos equips que va presentar en aquesta categoria el DSV CV Sant Cugat, i on també va haver-hi força presència de participants, amb fins a deu equips en total, completant el podi amb la tercera plaça final Voleibol Sant Just i un dels equips que va presentar el CV Esplugues en aquesta primera prova de competició al circuit català de clubs. El doblet del Club Vòlei Platja Arenys el va completar l’equip de categoria Sub’19, després de vèncer també en aquesta categoria en la final al DSV CV Sant Cugat, completant el podi amb la tercera posició el CV Vall d’Hebron 2 i el CV Esplugues 1.

L’acció al Campionat de Catalunya de clubs de Vòlei Platja torna diumenge 26 de juny amb la celebració de la segona prova en categories infantil i Sub’19 a Calella, i coincidint amb la quarta prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016.