Primers vencedors de la primera prova del Campionat de Catalunya de menors 2016

12/04/2016

La Platja de Montgat Nord va acollir diumenge la primera de les proves del Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja d’aquesta primavera i estiu de 2016. Una primera prova realitzada gràcies a la col·laboració de l’Associació Catalana d’Esports de Platja, que va estar present també en l’entrega de trofeus als campions de cada torneig amb la presència de la seva presidenta, Ingrid Grau.

Aquesta primera prova del Circuit Català de menors va comptar amb les categories sub’17, tant femenina com masculina, i la Sub’21 femenina, com a protagonistes d’aquest inici de Campionat de Catalunya.

En categoria Sub’21 femenina, participació en ple del CV Premià de Dalt, enduent-se el triomf final la parella formada per Carla Alocén i Mar Saló, finalitzant per davant de Laura Alcalde-Judith Querol, i de Marina Balasch-Maria Contreras.

L’equip format per Font/Pérez/Jurado del Club Vòlei Platja Arenys va fer-se amb el triomf final en aquest inici de Circuit Català en la categoria Sub’17 imposant-se als andorrans del Club Voleibol Andorra, Orteu-Ojeda, debutants en el Campionat de Catalunya de menors, en detriment dels ja ‘experts’ jugadors arenyencs.

També victòria per un equip del Club Vòlei Platja Arenys en la categoria femenina Sub’17. L’equip integrat per Irene Bará, Laura Buján i Emma Pons va imposar-se en aquest inici de circuit a les altres dues parelles participants, finalitzant en segona posició l’equip del CE Eduvolei Ametlla, Salido/Gómez/Gálvez i el de les amfitriones del CVP Montgat, Arrebola/Benito/Recio.

El Circuit Català de menors de Vòlei Platja 2016 tindrà com a propera parada de nou Montgat, amb la celebració de les primeres proves en categoria Sub’19, masculina i femenina, i Sub’21 masculina, recordant que el termini d’inscripció a la prova està obert en l’apartat en qüestió de la web sobre Vòlei Platja, http://bit.ly/1JBr0fh